iPhone 12 alınır mı?

SLORİX

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
iPhone 12 2.el temiz görünüyor, dükkanda gördüm 1 yıl garantisi var pil yüzdesi de 88, fiyatı ise 25bin TL. Belki 23'e kadar inebilirler, sizce mantıklı mı?

Ben 2. el pil yüzdesi 88 olan bir iPhone 12 alacağıma, iPhone 13 mini alırım. Küçük telefon istemiyorum diyorsanız da o fiyata sıfır bir iPhone 11 önerebilirim. Ama ikinci elden uzak durun derim. 88 pil seviyeside az sonuçta.

iPhone 13 aşağısı alınmaz bu devirde. Ayrıca bildiğim kadarıyla o fiyatların civarında 13 de bulunabiliyor. Ama bence bu fiyat bandında iPhone çok gerek değilse Android yönelin derim.

iPhone 12 2.el temiz görünüyor, dükkanda gördüm 1 yıl garantisi var pil yüzdesi de 88, fiyatı ise 25bin TL. Belki 23'e kadar inebilirler, sizce mantıklı mı?

2025 yılında iPhone 12 almanızı tavsiye etmiyorum hele ki bir de 2. else asla tavsiye etmiyorum o bütçeye Samsung falan alabilirsiniz ama illa iPhone almak istiyorum diyosanız bütçenizi arttırmanız lazım.

Ben 2. el pil yüzdesi 88 olan bir iPhone 12 alacağıma, iPhone 13 mini alırım. Küçük telefon istemiyorum diyorsanız da o fiyata sıfır bir iPhone 11 önerebilirim. Ama ikinci elden uzak durun derim. 88 pil seviyeside az sonuçta.
ikinci el yuzde 75 pili olan 12 nin bile bataryasi 13 miniden daha fazla gider yanliz 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı