iPhone 12 bataryası hızlı tükeniyor

Nirvana.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 1 hafta önce aldığım iPhone 12 telefonumda sadece Spotify'dan şarkı dinlediğim hâlde 1 saatte %10 civarında şarj tüketimi oluyor. Sizce bu durum normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 saatte %10 ise 10 saatte %100 demek, kaldı ki iPhone 12'nin ekran süresi ortalama 6 saattir, doğru hesapladığına emin misin hocam? 1 saatte %10 gidiyorsa daha ne olsun?

6 saat boyunca ekranın açık kalması halinde geçerli süre bu. Spotify açık müzik dinlerken arkadaşın ekranının kapalı olduğunu düşünüyorum.

1 saatte %10 azalması o zaman daha normal geliyor sizin dediğiniz gibi ekran kapalı olduğu için. Yüksek seste müzik dinlemek de bataryayı sömürebiliyor.

Kendi cihazımda iOS 16.1.2 kurulu pil tüketimi gayet normal, müzik dinlemek içinde Apple Music kullanıyorum. Sizin cihazınızda anormal bir durum göremedim .
Güncellemeden sonraki birkaç saat içinde ciddi bir pil düşüşü yaşamıştım ama kaynaktada belirtildiği gibi otomatik olarak kalibrasyon sağlıyor, benim de aynı şekilde ertesi gün şarj ettikten sonra ortalama kullanım süreme dönüş sağladım.
Kaynak

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı