iPhone 12 elma logosunda kalıyor

erekaix

Decapat
Daha fazla  
iPhone 12 logoda kalıyor kapanıyor ne yapmam lazım? iOS 26.2.1 güncellemesini yaptıktan sonra olmaya basladı.

Pil 58.

Pil falso olmuş hocam. Telefon açılış esnasında donanıma yüksek ve kararlı bir voltaj göndermek zorundadır. Sizin piliniz muhtemelen bu ani güç ihtiyacını karşılayamadığı için sistem tam açılacakken güç kesiyor ve başa dönüyor. Güncelleme işlemi de sisteme yük bindirdiği için açılmamaya başlamış cihaz. Tabii bu bir senaryo, farklı bir sebebi de olabilir.

Pili değiştirip tekrar kontrol etmenizi öneririm.

Yine de veri kurtarmak veya denemek adına şu adımları yapabilirsiniz:
Hard Reset (Zorla Başlatma): Sesi Aç tuşuna basıp bırak, Sesi Kıs tuşuna basıp bırak, ardından yan taraftaki Güç tuşuna Apple logosu gidip gelene kadar (yaklaşık 10-15 saniye) basılı tut.

iTunes/Finder ile Kurtarma: Telefonu bilgisayara bağla. Yukarıdaki tuş kombinasyonunu yaparak kurtarma moduna (bilgisayar simgesi çıkar) al. iTunes "Güncelle" veya "Geri Yükle" diye soracaktır. Önce "Güncelle" diyerek verilerini silmeden yazılımı onarmayı dene

Eğer güncelleme sırasında hata verirse, örneğin Hata 4013 gibi veya telefon kapanırsa sorununuz kesinlikle donanımsal demektir. O pili değiştirmeden cihazın stabil çalışması maalesef mümkün görünmüyor hocam.

iPhone 12 logoda kalıyor kapanıyor ne yapmam lazım? iOS 26.2.1 güncellemesini yaptıktan sonra olmaya basladı.

Pil 58.

Telefonu Windows kullanıyorsanız ITunes'ya da 3uTools aracılığı ile telefonu recovery moduna alarak güncellemeyi tekrar kurabilirsiniz. Nasıl yapacağını Gemini’a sorarak ya da yeni bir konu açıp sorarak öğrenebilirsin.

Telefoncuya muayene ettirmen lazım.

Merhaba telefoncuya gittik Getmobil servise pilini değiştirip bakmıslar sorun hala devam ediyormus acaba anakarttamı sorun var ki atolyeye gönderip bakacaklarmış.

Telefonu Windows kullanıyorsanız ITunes'ya da 3uTools aracılığı ile telefonu recovery moduna alarak güncellemeyi tekrar kurabilirsiniz. Nasıl yapacağını Gemini'a sorarak ya da yeni bir konu açıp sorarak öğrenebilirsin.

Getmobil pili değiştirip bakmıs ama sorun devam edıyormus bir de kasası değişmiş atolyede soruna bakcaklarmıs adam alırken bana söylemişti oda bilmiyormus dedi ki adam bana senden kaynaklı olabilir sorun ben neden eski cihazını vereyim sana dedi bende dedımkı masrafları karsıla o zaman dedım oda telefoncunun numarasını at dedi tamir olunca ne yapmam lazım sizce.

Telefoncuya muayene ettirmen lazım.

Aşağıda sorunumu yazdım tekrardan teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı