iPhone 12 geçici olarak alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, iPhone 11 kullanmaktayım ve telefonum çok vasat durumda artık. Pil desen öldü ekran desen sarardı. Telefon daha değer kaybetmeden satıp geçici olarak sıfır iPhone 12 almak istiyorum. Daha sonrasında elime biraz para geçince satıp sıfır olarak iPhone 13 almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı?

Selamlar, iPhone 11 kullanmaktayım ve telefonum çok vasat durumda artık. Pil desen öldü ekran desen sarardı. Telefon daha değer kaybetmeden satıp geçici olarak sıfır iPhone 12 almak istiyorum. Daha sonrasında elime biraz para geçince satıp sıfır olarak iPhone 13 almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı?

11 ile 12'nin farkı yok maalesef değer kaybı pek olmaz gibi bence almayın derim.

Çok da mantıklı gibi değil hocam 64 GB 29k şu an.

Geçici olarak sıfır telefon almak yerine elindekine yan sanayi iyi mallar taksan idare edip yine alacağını alabilirsin.

Bende 11 kullanıyorum 12'nin tek artısı benim gözümde 5G. Ben nisanda 3. yılımı doldurduğumda iPhone 15 Plus alacağım.
iPhone 14'e yönelmeni tavsiye ederim Action modu var kamerada 2.8k da hareketli çekim süper ekranı sallıyorum ve karşımdaki nesnelerde hareketli yine de sürper netlikte çekim yapıyor.

Mantıklı değil. 12 almak hiç mantıklı değil. 12 alıp sonra tekrardan zarar edip 13 almak, 12 almaktan daha da mantıksızca. Ya android modellere yönelin, ya da 2.el 13 veya daha üzeri modellere.
Android'e kesinlikle yaklaşmayı düşünmüyorum. Apple ekosistemim var.
11 ile 12'nin farkı yok maalesef değer kaybı pek olmaz gibi bence almayın derim.
Hocam bence farklılıklar oldukça var iki telefonu da yakından inceledim. Zaten değiştirmem gerekiyor model yükseltip sıfır bir telefona geçme niyetindeyim.

Android'e kesinlikle yaklaşmayı düşünmüyorum. Apple ekosistemim var.

Hocam bence farklılıklar oldukça var iki telefonu da yakından inceledim. Zaten değiştirmem gerekiyor model yükseltip sıfır bir telefona geçme niyetindeyim.
O zaman sıfır 13 bakın direkt en az. 12 alınmaz.

Ya bence S23 veya S24 alın ya iPhone 12'de artık çöp en düşük iPhone 13 almak şart artık iPhone alınacaksa ki iPhone kalitesi yıl geçtikçe düşüyor bence Samsung en iyisi bence şu an telefon ve TV piyasasının gerçi Sony'de iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı