Rica ederim hocam. Şimdiden Hayırlı olsun yeni telefonunuzYok hocam 3-5K daha ekler sıfır 13 alırım o senaryoda. Teşekkürler hocam.
Rica ederim hocam. Şimdiden Hayırlı olsun yeni telefonunuzYok hocam 3-5K daha ekler sıfır 13 alırım o senaryoda. Teşekkürler hocam.
iPhone 11 + 7K verip 28-29k bandındaki bir telefonu alıyorum ki iPhone 11 piyasası 12-15k civarında. Zarar neresinde bunun? Matematik yapamıyor musunuz?
Cidden 5 yıl önceki malın piyasasına bakmak için sıfırına mı baktınız?İnternette iPhone 11 sıfırı 30k yazıyor hocam 12 alacağınıza göre fazla bekledim![]()
@Youngeefe hocam iPhone daha iyi bence benim eskiden böyledi şimdi değil o yüzden Apple daha iyi .bana göre her zaman bu telefon kusuda hep android ve neden mi ucuz ve kaliteli ve bir telefon alsaydın gene Android olurdu
iPhone daha iyiRica ederim hocam. Şimdiden Hayırlı olsun yeni telefonunuzHa bu arada Eminem <3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.