iPhone 12 geçici olarak alınır mı?

Yok be hocam ya iPhone 15 ile 16'da kronik sorunlar var belki biliyorsunuzdur iPhone artık çöp bence sadece adı kaldı ergenler kullanıyor bir de iPhone fanboyları IPhone'u bu arada mühendisler bile kullanmıyor artık bizim elektrik elektronik mühendisi hocamız Samsung S24 kullanıyordu sırf IPhone'da güvenlikle ilgili problemlerden dolayı yazılım programlarını desteklemediği için.

Dostum bunun tartışmasını geçen yaşadım sosyalde birisiyle benim çevremde de Samsung'dan herkes şikayetci yalan söylemiyim pek modelini bilmiyorum satıp iPhone alıyorlar her sene kendini geliştiren bir telefon arkadaş zaten iPhone 11'den 12ye geçmek istediğine göre iPhone istiyor pek Samsung zorlamaya gerek yok gibi o fiyat bandında bana sorarsanız ben Samsung alırdım Türkiye'de daha uygun çünkü.

7k ise işler değişir, iyi fiyata satabiliyorsun 11'i. O zamanda 13'e geçmene değmez, 12'den en az 15'e geçmeyi düşünebilirsin.
Konuya sabahtan beri yazıyorum hocam da herkes Android model önerme çabasında. Ben konuda kimseden Android önermesini istemedim ki basit bir soru sormuştum sadece. Benim aklımda da 12 alıp elime para geçince sıfır cihazımı satıp uzun süre götürecek bir cihaza geçmek var. Şuan ki tamamen ticaret kafasıyla düşündüğüm bir şey.

bana göre her zaman bu telefon kusuda hep android ve neden mi ucuz ve kaliteli ve bir telefon alsaydın gene Android olurdu

Konuya sabahtan beri yazıyorum hocam da herkes Android model önerme çabasında. Ben konuda kimseden Android önermesini istemedim ki basit bir soru sormuştum sadece. Benim aklımda da 12 alıp elime para geçince sıfır cihazımı satıp uzun süre götürecek bir cihaza geçmek var. Şuan ki tamamen ticaret kafasıyla düşündüğüm bir şey.
O zaman olur. Ama dediğim gibi bu seferde 13'e geçmene değmeyecek, 15 olursa en azından fark hissedilir. Olmadı keza 15'e geçemediniz 7k fark ile üst modele sıfır cihaza geçiş kafasıyla baktığımızda her türlü mantıklı.

Konuya sabahtan beri yazıyorum hocam da herkes Android model önerme çabasında. Ben konuda kimseden Android önermesini istemedim ki basit bir soru sormuştum sadece. Benim aklımda da 12 alıp elime para geçince sıfır cihazımı satıp uzun süre götürecek bir cihaza geçmek var. Şu anki tamamen ticaret kafasıyla düşündüğüm bir şey.

O konuda düşünürsen zarar edersin 2 kez satacaksın 5 bin zarar etsen 10binlira boş yere zarar 11'de kalın derim esnafa satsan sana 70TL der oki doki.

O zaman olur. Ama dediğim gibi bu seferde 13'e geçmene değmeyecek, 15 olursa en azından fark hissedilir. Olmadı keza 15'e geçemediniz 7k fark ile üst modele sıfır cihaza geçiş kafasıyla baktığımızda her türlü mantıklı.
Evet işte hocam sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum bende :D. Ticaret olarak baktığımızda büyük karla çıkacağım çünkü.

Konuya sabahtan beri yazıyorum hocam da herkes Android model önerme çabasında. Ben konuda kimseden Android önermesini istemedim ki basit bir soru sormuştum sadece. Benim aklımda da 12 alıp elime para geçince sıfır cihazımı satıp uzun süre götürecek bir cihaza geçmek var. Şu anki tamamen ticaret kafasıyla düşündüğüm bir şey.

Alınır hocam, hatta geçen 13'ün fyatı 12 ile aynıydı hala öyleyse direkt 13 de alabilirsin.

O konuda düşünürsen zarar edersin 2 kez satacaksın 5 bin zarar etsen 10binlira boş yere zarar 11'de kalın derim esnafa satsan sana 70TL der oki doki.
iPhone 11 + 7K verip 28-29K bandındaki bir telefonu alıyorum ki iPhone 11 piyasası 12-15K civarında. Zarar neresinde bunun? Matematik yapamıyor musunuz?

Evet işte hocam sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum bende :D. Ticaret olarak baktığımızda büyük karla çıkacağım çünkü.
O zaman hayırlı olsun hocam. Zaten tamir ettirseniz 11'i en az 3000 civarı tutardı. Dehşet mantıklı geliyor bu tabloda. Benim hesapladığım zaman en az 12-13 eklersiniz diye düşünmüştüm.

O zaman hayırlı olsun hocam. Zaten tamir ettirseniz 11'i en az 3000 civarı tutardı. Dehşet mantıklı geliyor bu tabloda. Benim hesapladığım zaman en az 12-13 eklersiniz diye düşünmüştüm.
Yok hocam 3-5K daha ekler sıfır 13 alırım o senaryoda. Teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı