Çözüldü iPhone 12 güncelleme yaparken dondu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

874843

Femtopat
Merhaba, iPhone 12 telefonuma 18.3 sürümünü kurdum fakat birkaç sorun yaşayınca eski sürüme geri dönmek için iTunes üzerinden yedekleme yapıp telefonu eski sürüme geri güncelleye tıkladım fakat yanlışlıkla ITunes'dan çıkış yaptım ve telefon şu an güncelleme ekranında kaldı. Bir milim arttı 1 saattir aynı ekranda kaldı ne yapmam lazım? Yardım edebilir misiniz?

Not: Çıkış yaptığımı fark ettikten sonra tekrar girdim şu an telefonu görmüyor.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DFU moduna nasıl sokabilirim? Telefonun şarjı %100'dü kapanmadan önce bitmesi uzun sürer.

Ses arttırma, güç düğmesi basılı tutun eğer bir tepki yok ise ki olmayacak tahminimce mecbur kapanmasını bekliyeceksiniz ben eski iPhone 11 cihazımda da aynı problemi yaşadım tam güncellerken error verdi program ve o güncelleme ekranında kaldı telefonun kapanmasını beklemiştim sabaha kadar.
Not: Çıkış yaptığımı fark ettikten sonra tekrar girdim şu an telefonu görmüyor.

Bu problem bende de olmuştu, mecbur telefonu sıfırlamanız gerek eğer tuşlardan DFU moduna veya sürekli aynı ekranda kalıyor ise telefonun şarjın bitmesini ve kapanmasını bekleyin mecburen sıfırlamanız gerekecek iTunes üzerinden geri yükleme yapın.

DFU moduna nasıl sokabilirim? Telefonun şarjı %100'dü kapanmadan önce bitmesi uzun sürer.

Ses arttırma, güç düğmesi basılı tutun eğer bir tepki yok ise ki olmayacak tahminimce mecbur kapanmasını bekliyeceksiniz ben eski iPhone 11 cihazımda da aynı problemi yaşadım tam güncellerken error verdi program ve o güncelleme ekranında kaldı telefonun kapanmasını beklemiştim sabaha kadar.

Çözüm
Dediğinizi yaptım telefon kapandı ve iTunes'a geri bağlandı şu an güncellemeyi yapıyor. Desteğin için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…