iPhone 12 hala alınabilir bir cihaz mi?

Bakmayın bunlara. S21 FE iyi bir telefon değil. 15k eden telefonda değil.
Düz mi9 kullanıyorum. Yani senin dediğin zamanın amiral gemisi telefonu. Mı 9 t nin abisi. 855 snapdragon işlemcili olan. Bu aralar telefon alacağım eşime. Gittim baktım s21 fe ye. Ekran olarak benim mi9 u 2 ye katlar bu bir. İkincisi keşke snapdragon olsa diyen arkadaşlar s21 fe de bulunan exynos 2100 işlemcinin rakibi snapdragon 888. Isınma konusunda neredeyse aynilar ve bir tık 888 daha iyi ısınma konusunda. Sandığınız gibi bir işlemci değil yani exynos 2100. Yani snapdragon olunca da herşey normal olmuyor. Snapdragon 8gen 1 de bile ısınma sorunu var. Peki niye? Arkadaşlar sürekli koşarsanız vücudunuz ateslenir terlersiniz yani performans sarfediyorsunuz. Haliyle bu işlemciler eskilerdeki gibi durağan işlemciler değil yani soğuk olmaları beklenemez. Zaten sıcak çalışacak ama önemli olan o sıcaklığın normal olması. Snapdragon işlemciyi geliştiren şirket mal değil buna müsade etsin. Zaten gerekenden fazla testi yapıyorlar. Ne kadar performans o kadar sıcaklık demektir. Bu zamanda Xiaomi telefonlar alinmaz. Önceden f/p telefonlardi. Şimdi neredeyse iPhone ile yarışacaklar fiyat konusunda. Şuan fiyat konusunda Samsung'un rakibi henüz yok. Ve işlemcide de sandığınız gibi değiller. Yani o sorunlu olanlar eskide kaldı. Kuvvetle muhtemel birkaç yıla piyasayı tek başına omuzlarlar.
 
Düz Mi9 kullanıyorum. Yani senin dediğin zamanın amiral gemisi telefonu. Mı 9 tnin abisi. 855 Snapdragon işlemcili olan. Bu aralar telefon alacağım eşime. Gittim baktım S21 FE ye. Ekran olarak benim Mi9'u 2'ye katlar bu bir. İkincisi keşke Snapdragon olsa diyen arkadaşlar S21 FE de bulunan Exynos 2100 işlemcinin rakibi Snapdragon 888. ısınma konusunda neredeyse aynilar ve bir tık 888 daha iyi ısınma konusunda. Sandığınız gibi bir işlemci değil yani Exynos 2100. yani Snapdragon olunca da her şey normal olmuyor. Snapdragon 8gen 1 de bile ısınma sorunu var. Peki niye? Arkadaşlar sürekli koşarsanız vücudunuz ateslenir terlersiniz yani performans sarfediyorsunuz. Haliyle bu işlemciler eskilerdeki gibi durağan işlemciler değil yani soğuk olmaları beklenemez. Zaten sıcak çalışacak ama önemli olan o sıcaklığın normal olması. Snapdragon işlemciyi geliştiren şirket mal değil buna müsaade etsin. Zaten gerekenden fazla testi yapıyorlar. Ne kadar performans o kadar sıcaklık demektir. Bu zamanda Xiaomi telefonlar alinmaz. Önceden F/P telefonlardi. Şimdi neredeyse iPhone ile yarışacaklar fiyat konusunda. Şu an fiyat konusunda Samsung'un rakibi henüz yok. Ve işlemcide de sandığınız gibi değiller. Yani o sorunlu olanlar eskide kaldı. Kuvvetle muhtemel birkaç yıla piyasayı tek başına omuzlarlar.

Bendeki cihaz yurt dışı SD 888. işlemci konusunda tabii ki Mi9 tokatlar. Ekran bana soluk geldi. Mi9tdeki ekran ayarı yok. Canlı ve doğal var oda renkleri sarimtirak yapıyor. Ya benim cihaz bozuk ya da siz aşırı abartıyorsunuz.

Tazeleme hızının renk kötülüğü ile alakası yok. Biri dynamic AMOLED, diğeri düz AMOLED. Ekran tarafında açıkça S21 FE daha iyi. Cihazlar hakkında en ufak bir bilgin yok. Parlaklık olarak arada yine büyük fark var. Mi 9T ve 9T Pro modeli 650 nit, S21 FE 800 nit civarı parlaklığa sahip.

Yine yanlış bilgi. Daha mi 9T ve mi 9T Pro ayrımı bile yapamıyorsun. İkisi farklı telefonlar. Her iki modelde de SD 888 yok. Birinde SD 730, diğerinde Snapdragon 855 var. Ayrıca SD 888, E2100 modelini de 10'a falan katlamıyor.

Yazdığın cümlelerde tek bir doğru söz yok.

Dostum sen iki cihazı kullandın mı? İki cihazda elimde ekran olarak aşırı soluk S21 FE. Kamerası yakınlaştırma yapınca kumlanma yapıyor. Renkleri patlatıyor. Benim S21 yurt dışı SD 888 sana mı 9T SD 888 demedim zaten. Mi9t ekran renk paleti daha canlı. Ya benim S21 FE bozuk ya da sen çok abartıyorsun.
 
Son düzenleme:
Evet kullandım elbette, ben abartmıyorum sen bir şey bilmiyorsun bu kadar basit. Kamera olarak Mi 9T, S21 FE modelinden daha iyi diyen birinin yorumlarını ciddiye almam, böyle diyen birinin telefonlar hakkında bilgisi olmadığı açık.

hocam kusura bakmayın ben yanlış yorum yapmışım S20 FE için yazdınız diye düşündüm mi 9T Pro için yazdığınızı düşünmemiştim.
Sorun yok, diğeri dikkate almana gerek yok. Mi 9T modelinin kamerasına S21 FE modelinden daha iyi diyen biri dikkate almana gerek yok.
 
Hocam ikinci ele girişmek istemiyorum tanıdık birinde olup da satiyorsa sıkıntı değil alırım. Sifir fiyatları da bayağı fazla geçenlerde bakmaya gittim hatta 11 ile karsilastirma yaptım 11'in ekranı 12'yi görünce hiç akıcı değilmiş gibi geldi o yüzden tercihim 12'den yana arada bir 13'e de bakıyorum fakat seri gitgide daha da pahalilaşıyor, peki S21FE ve S22+ nasıl cihazlar? S22+ ayrıca tasarımı hoşuma gidiyor kararsız kalıyorum yani biraz bende de iPhone merakım var denilebilir.

İkinci el 11 Pro Max yada 12 Pro al daha iyi telefoto kamerası olmayan cihaza o para verilmez dijital 5X yakınlaştırıyor az ötedeki cisimi çekeyim dediğinizde çöp oluyor fotoğraf.
 
Bendeki cihaz yurt dışı SD 888. işlemci konusunda tabii ki Mi9 tokatlar. Ekran bana soluk geldi. Mi9tdeki ekran ayarı yok. Canlı ve doğal var oda renkleri sarimtirak yapıyor. Ya benim cihaz bozuk ya da siz aşırı abartıyorsunuz.

Dostum sen iki cihazı kullandın mı? İki cihazda elimde ekran olarak aşırı soluk S21 FE. Kamerası yakınlaştırma yapınca kumlanma yapıyor. Renkleri patlatıyor. Benim S21 yurt dışı SD 888 sana mı 9T SD 888 demedim zaten. Mi9t ekran renk paleti daha canlı. Ya benim S21 FE bozuk ya da sen çok abartıyorsun.

S21 FE ezici bir üstünlüğü var. Kusuruma bakmayın ama ya sizin biraz gözleriniz bozuk ya da telefonunuz bozuk.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı