iPhone 12 için hangi adaptör alınmalı?

Dostum niye kızıp bağırıp çağırıyorsun ben sadece tavsiye etmem dedim alacak olan ben değilim ya hiç akıl vermeyebilirdim ben insanlık yapıp yazıyorum.

Yanlis bilgi veriyorsun cunku. Sahte ve replika diyorsun. Urun orijinal adaptorun cakmasi degil ki oyle bir sey mi yaziyor. Anker dedigin marka kureselde en cok tercih edilen adaptor markalarindan birisi.
 
beyler kavgaya gerek yok.Apple'ın kendi sitesindeki adaptörleri falan baya uçuk.Bunu alsam mesela problem olur mu? Favors Iphone Tüm Serilerle Uyumlu Hızlı Åarj Aleti Adaptör Kablo Set Plus 6 7 8 X 11 12 13 14 Pro Max Fiyatı, Yorumları - Trendyol 20w alacagim bu arada kararim bu yönde

Yok bunlar olmaz. Bunlar fason uretim replika buna deniyor iste. Bataryanin, sarj soketinin vs. icinden gecer.

Görkeminkinden al kanka onun ki orijinal telefona zarar vermeyen adaptörmüş 😁

Neden anlamak istemiyorsun bilmiyorum. Orijinal adaptor tek secenek degil. Spigen, Anker, Ugreen gibi markalarin cok kaliteli adaptorleri var ve bunlar kanitlanmis, testleri yapilmis urunler. Sana diyorum ki bir urun MFi lisansi almissa Apple kalite kontrolunden gecip onaylanmistir. Bu urun yeteri kadar kaliteli olmasaydi Apple'dan o lisansi alamazdi zaten. Halen dalga gecme pesindesin sebebini anlamadim.
 
Yok bunlar olmaz. Bunlar fason uretim replika buna deniyor iste. Bataryanin, şarj soketinin vs. icinden gecer.

Neden anlamak istemiyorsun bilmiyorum. Orijinal adaptor tek secenek degil. Spigen, Anker, Ugreen gibi markalarin cok kaliteli adaptorleri var ve bunlar kanitlanmis, testleri yapilmis urunler. Sana diyorum ki bir ürün mfi lisansi almissa Apple kalite kontrolunden gecip onaylanmistir. Bu ürün yeteri kadar kaliteli olmasaydi Apple'dan o lisansi alamazdi zaten. Halen dalga gecme pesindesin sebebini anlamadim.

Dalga geçmedim dostum yanlış anlamışsın ben dedim ki madem lisanslıysa Apple tarafından zarar vrmez telefona o anlama soktum dalga olarak anlamışsın.
 
20W al. Zaten surekli 20W vermiyor PD sebebiyle pil doldukca verdigi watt yavas yavas azaliyor. Orjinal adaptore o kadar verme bunda Apple tarafindan verilen MFi lisansi var zaten ayrica orijinal adaptorden daha kompakt.

kral bu adaptör gibi birkaç tane daha alternatif verebilir misin link şeklinde
 

Geri
Yukarı