Selamlar. iPhone 12 için hızlı şarj destekli adaptör önerebilir misiniz? Apple sitesinde 20W adaptöre 199 TL yazıyor. Sizce bunu mu almalıyım, yoksa önereceğiniz başka markalar var mı?
Ben yerinizde olsam orijinal adaptörü alır kafam rahat bir şekilde kullanırım. Her markanın kullandığı adaptör tipi farklı olabiliyor (yüksek voltaj & düşük akım gibi).Selamlar. iPhone 12 için hızlı şarj destekli adaptör önerebilir misiniz? Apple sitesinde 20W adaptöre 199 TL yazıyor. Sizce bunu mu almalıyım, yoksa önereceğiniz başka markalar var mı?
Alın derim şahsen, hem kendi ürünü hem de hızlı şarj destekliyor.Selamlar. iPhone 12 için hızlı şarj destekli adaptör önerebilir misiniz? Apple sitesinde 20W adaptöre 199 TL yazıyor. Sizce bunu mu almalıyım, yoksa önereceğiniz başka markalar var mı?
Bu alınacağına üstüne 30 daha koyup orjinali'nin alınması daha mantıklı.Hem küçük hem de ısınmayan bir ürün. MFI lisansı da var. Anker kalitesi zaten
Anker PowerPort III Nano 20W USB-C Güç Adaptörü - Apple iPhone Hızlı Şarj Uyumlu - A2633 : Amazon.com.tr: Elektronik
Anker PowerPort III Nano 20W USB-C Güç Adaptörü - Apple iPhone Hızlı Şarj Uyumlu - A2633 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Power Delivery destekli bir şarj aleti kendisini her zaman telefona göre ayarlar. Telefon ne kadar akım çekerse adaptör o kadar sağlar. Ben 1 yıldır iPhone 11 için 25W Type-C Samsung şarj aletini kullanıyorum. Pil ömrü yüzde 97'de.Ben yerinizde olsam orijinal adaptörü alır kafam rahat bir şekilde kullanırım. Her markanın kullandığı adaptör tipi farklı olabiliyor (yüksek voltaj & düşük akım gibi).
Arkadaş yurt dışına gitmeyecekse orijinali almasının bu ürüne kıyasla hiçbir artısı yok. Bu ürün hem daha kompakt hem de GaN teknolojisi içeriyor.Alın derim şahsen, hem kendi ürünü hem de hızlı şarj destekliyor.
Bu alınacağına üstüne 30 daha koyup orjinali'nin alınması daha mantıklı.
iPhone 12 aliyorsunuz ve 200 TL adaptor alamiyor musunuz?
iPhone 12 aliyorsunuz ve 200 TL adaptor alamiyor musunuz?
Hocam orijinal alin kafaniz rahat olsun. Ben kullaniyorum su an sikintisini gormedim.Sorun adaptör alamamakta değil, daha iyi bir adaptör varsa ve gerekirse 200 TL'den de fazla verebilirim. Amacım almışken tam almak ve uzun süre sıkıntı çikarmaması.
Hangi İphone modelini kullanıyorsunuz?Hocam orijinal alin kafaniz rahat olsun. Ben kullaniyorum su an sikintisini gormedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.