iPhone 12 ile iPhone 12 Pro Max takas edilir mi?

Mzffer998

Hectopat
Daha fazla  
3 ay önce sıfır iPhone 12 almıştım. Bugün arkadaşla otururken telefonları değiştirelim gibi bir düşüncemiz oldu. Onda iPhone 12 Pro Max var. Tertemiz cihaz, kırığı çiziği yok. Garantisi bitmiş haliyle bir de pil sağlığı %81. benim cihaz daha 3 aylık, 21 ay garanti var ve pil sağlığı %100. kafa kafaya değiştirelim diye teklif sundum. Küçük telefona geçmeyi istiyor. Ne diyorsunuz alınır mı? Böyle bir takas mantıklı olur mu?

3 ay önce sıfır iPhone 12 almıştım. Bugün arkadaşla otururken telefonları değiştirelim gibi bir düşüncemiz oldu. Onda iPhone 12 Pro Max var. Tertemiz cihaz, kırığı çiziği yok. Garantisi bitmiş haliyle bir de pil sağlığı %81. benim cihaz daha 3 aylık, 21 ay garanti var ve pil sağlığı %100. kafa kafaya değiştirelim diye teklif sundum. Küçük telefona geçmeyi istiyor. Ne diyorsunuz alınır mı? Böyle bir takas mantıklı olur mu?

Olmaz fark yok zaten garanti ve pil sizde iyi olunca ,1 model fark olsa bile değişmez.

Bende şöyle düşünmüştüm. Kafaya kafaya okeyleşirsek ileride 3.149TL'ye pil değişimi yapabilirim diye düşünmüştüm. Emin olamadım ama.

Alacağım kişi emin olduğum kişi o yönden bir sıkıntı yok çok şükür. Beni tek kararsız duruma düşüren kısım benim telefon daha yeni. Alacağım telefon daha eski. Pro Max alasım vardı benim de biraz büyük telefon kullanmak istiyordum böyle bir teklif olunca buraya da danışmak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı