iPhone 12 kablo ile monitöre bağlanır mı?

serhat123ps3

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar iPhone 12 cihazımı dönüştürücü ile (HDMI tarzı) monitöre yansıtmak mümkün müdür yapan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar iPhone 12 cihazımı dönüştürücü ile (HDMI tarzı) monitöre yansıtmak mümkün müdür yapan var mı?
Hocam biraz zor ama telefonunuzu 2.ekran yapmak isterseniz SpaceDesk uygulaması var. Telefonunuza ve bilgisayarınıza indirip ekran olarak bağlayabilirsiniz.

iPhone 15 ile televizyona bağlayıp Resident Evil oynayanlar vardı. Yapılabilir diye biliyorum.

Hocam biraz zor ama telefonunuzu 2.ekran yapmak isterseniz spacedesk uygulaması var. Telefonunuza ve bilgisayarınıza indirip ekran olarak bağlayabilirsiniz.

Hocam bilgisayarım olmadığı için monitöre bağlayıp film izlerim falan diye düşünüyorum.

iPhone 15 ile televizyona bağlayıp Resident Evil oynayanlar vardı. Yapılabilir diye biliyorum.

Hocam direk kabloyu bağlayıp görüntü aktarımı gerçekleşiyor mu?

Lightning - HDMI Dönüştürücü ile monitöre görüntü aktarımı yapabilirsiniz.

Hocam bilgisayarım olmadığı için monitöre bağlayıp film izlerim falan diye düşünüyorum.

Hocam direk kabloyu bağlayıp görüntü aktarımı gerçekleşiyor mu?
Lightning - HDMI Dönüştürücü ile monitör ve cihaz arasında bağlantı yapıp dönüştürücüye ek olarak elektrik bağlantısı vermelisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…