- Makaleler
- 4
iOS ekosistemine uygun bir şey alayım dersen, AirPods desen 5-6K, Watch en ucuz 10K.
ilerde farklı bir telefona geçeceğim zaten yani şu 2-3 belki 4 yılı rahat geçirsin yeter kafasındayım. Birde aklıma takıldı diye soruyorum ama güncellemeler neden bu kadar kritik ?Sizin bileceğiniz iş hocam. Birisi 2026'da son güncellemesini alacak, biri 2027 (birer sene daha fazla alabilirler). Ama sonları böyle. Şu an da 2024'teyiz ve alacaksanız uzun soluklu bir cihaz almanızı tavsiye ederim. 13 bütçesine kadar çıkabilirseniz S24 var ve 7 yıl güncelleme alacak. Ama karar yine sizin.
Aradaki bana göre tek belirgin fark batarya kapasitesi ve fazladan 1 iOS güncellemesi, haricinde gündelik kullanıcı için hiçbir fark yok. Yalnız iPhone 12'nin özellikle tozlu ortamda çalışıyorsanız kronik bir ahize tozlanma sorunu olduğunu duymuştum karar sizin ancak iki model arasında kalsam ucuz olanı alır geçerim.
çok o tarz şeylere meraklı değilim, kulaklık olarak ta JBL'in tune flex ghostlarından düşünüyorum bir sıkıntı olmaz değil mi ?iOS ekosistemine uygun bir şey alayım dersen, AirPods desen 5-6K, Watch en ucuz 10K.
ne gibi sorunlar hocam ?Hocam tabii ki sizi vazgeçiremeyiz ama, yardım etmek istiyoruz. Tabii ben de S23 yerine iPhone 12 almıştım. Pişman mıydım değildim ama, başka sorunlar beni ondan ayırdı.
epey.com'dan yaptığım kıyaslamada kayda değer pek bir fark göremedim yani kamerada var elbette ama 2. alıp riske girmeye ve 27k vermek yerine 32klara çıkmaya değeceğini düşünmüyorum yanlışım varsa düzeltin çokta bilgili değilim bu konudaİkisini de önermem. iOS şart diyorsanız 2.el Pro/Pro Max modellerine yönelmelisiniz.
peki siz ne düşünüyorsunuz ? 0 alıp 12 almak mı daha mantıklı yoksa 2. el alıp 12 pro/pro max almak mı ?Hocam OLED yanığı problemi vardı. Sonradan iade etmek istedim öyle geçti. İleride daha üst telefonlara geçmeyi düşünüyorum. Ya 13 ya S24.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.