iPhone 12 mini alınır mı?

XaresL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iPhone 12 Mini alınır mı? 11 alacaktım 11'in desteği bitiyormuş 12 mini alınır mı?

Arkadaş ben bunu anlamadım. Şimdi ben BMW almak istesem 520d uzak dur diyorsunuz. Mercedes C63 AMG alayım diyeyim uzak dur diyorsunuz. Her konu da "ondan alma, uzak dur" falan diyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü olana uzak dur deniyor, mesela iphone'un çoğu serisi günümüzde asla alınmayacak telefonlar, yenileride özelliklerine göre gereksiz pahalı ondan önerilmiyor.

Alınmaması gerekiyorsa söylüyorlardır alıp paranızı boşa harcayın istemiyorlar demek ki her neyse iphone 12 mini kötü düz hali belki yada en düşük 13, 11 ile 12 arasında hiç fark yok neredeyse

Arkadaş ben bunu anlamadım. Şimdi ben BMW almak istesem 520d uzak dur diyorsunuz. Mercedes C63 AMG alayım diyeyim uzak dur diyorsunuz. Her konu da "ondan alma, uzak dur" falan diyorsunuz.

Kötü olduğu için uzak dur diyorum. Kendi kullandığım cihazı kötü olmasına rağmen neden öveyim parasını hak etmiyor. Buna vereceği paraya S23 FE alır 5-6 sene kullanır.

Konu hakkında hiçbir fikrin olmadığı o kadar belli ki. Cihazı aldıktan sonra geri satman çok zor. Ekranı çok küçük. Bataryası gitmiyor. Daha sayayım mı? İlla iPhone alınacaksa 12 Mini yerine 11 alınmalı. Bana soracak olursanız 11'de alınmaz 12 Mini de.

Mercedes bmw bile şimdi alınmamalı mı şimdi ya?
Mercedes bmw ne alaka kanka? En düşük iphone 13 alınır 11 ile 12 arasında hiçbir fark yok, piyasaları da ölü halde. Kendince şey demeye çalışıyorsun herhalde 2000 model bmw alınmaz falan mı sonuçta bmw falan herhalde lafı oraya getirmeye mi çalışıyorsun anlamadım da, evet kardeşim alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı