iPhone 12 mini alınır mı?

uğurcan88

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni yıl yaklaşırken yurt dışı bir iOS cihaz almak istiyorum 9000'e değişensiz kutulu 2 aylık bir iPhone 12 mini buldum. Şu anda iPhone XS kullanıyorum elime tam oturuyor sadece PUBG Mobile oynuyorum ve günlük normal kullanıyorum. Kullanım açısından sıkıntı yaratır mı sizce? Yoksa düz 12'lere mi bakayım?

Oyun oynarsanız sıkıntı çekebilirsiniz, küçük olduğu için dolayısıyla bataryası da daha küçük. XS ise yurt dışı telefon kapandıktan sonra rahatlıkla kullanılabilecek bir cihaz.

Merhaba, yeni yıl yaklaşırken yurt dışı bir iOS cihaz almak istiyorum 9000'e değişensiz kutulu 2 aylık bir iPhone 12 mini buldum. Şu anda iPhone XS kullanıyorum elime tam oturuyor sadece PUBG Mobile oynuyorum ve günlük normal kullanıyorum. Kullanım açısından sıkıntı yaratır mı sizce? Yoksa düz 12'lere mi bakayım?

XS'ten gidip parmak kadar telefona hele hele yurt dışı telefona geçmeye gerek yok. Geçecekseniz de en azından 13 ve üstü modellere bakın.

O cihazın 2 aylıknolma ihtimali şüpheli biraz. 2021'de galiba üretimi durdurulmuştur. Stock falan desekte bence pek mümkün değil, yenilenmiş cihaz veya işlem görmüş olabilir. Değişen parça kısmı aşılabilir.

Telefon güzel bir telefon, alacağınız fiyata göre fakat birkaç şey belirtmek istiyorum:

Bu fiyata sıfır bir M34 alabilirsiniz.

Hangisi daha iyi tartışmasına girmek istemiyorum fakat işlemci gücü olarak iPhone 12 daha güçlü bir telefon fakat onun dışında

+120 Hz Ekran
+Batarya süresi çok daha iyi
+Daha büyük ekran
+Isınma sorunları daha az olması
+Type-C
+Sıfır Olması

iPhone 12 mini
+Daha performanslı (Çok daha iyi bir işlemci)
+Daha iyi bir kamera

iPhone 12 Mini'nin en büyük eskisi cihazı 2. El alacak olmanız, cihazın bataryası çok büyük ihtimalle ile değişecektir, bilmediğiniz durumlar söz konusu olabilir ve paranızın ciddi bir kısmı boşa gidebilir.

Ben şahsen M34'ü tercih ederdim,
Hem Sıfır
Hem Batarya süresi çok daha iyi

Bu arada kesinlikle daha iyi bir cihaz olduğunu söylemiyorum, söyleyemem de sadece fiyat olarak daha mantıklı buldum çünkü 2. El cihaz sorun çıkarırsa o telefon kadar masraf etme durumuz olabilir, parça maliyetleri + işçilik cidden can sıkıcı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınmaz ekranı aşırı küçük oyuncak telefon gibi bende bir aralar kullanıyordum elimde kayboluyordu o derece cebimde hissetmiyordum telefonu bataryasıda sıkıntılı zaten alınmaz kesinlikle önermiyorum 12 mini yerine 13 alınabilir ya da 12 biraz daha üstüne eklenip.

Yurt dışı cihazlara neden ilgi duyuluyor? En kötü iPhone 11 alın. 12 Mini tarzı telefonlar oyun oynamak için yeterli olmaz, ekranı küçük kalıyor. Gündelik kullanım veya sadece sosyal medya vesayre için istiyorsan çok kullanışlı olabilir. Telefon küçük ama diğer kocaman tuğla gibi telefonlara taş çıkartır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı