iPhone 12 mini vs 11 Pro

Makaleler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Elimde iki seçenek var. Ya Getmobil yenilenmiş bir 12 mini alacağım ya da yerel telefoncudan 11 Pro. İkisi de 64 GB ikisi de 20.000₺.

Android al demeyin zaten şöyle 2 3 sene kullanabileceğim iPhone deneyebileceğim bir telefon istiyorum.

12 mini pil olarak sıkıntı çıkarabilir ve yenilenmiş telefondansa 11 Pro daha iyidir.

iPhone denemek için yıllanmış telefonlar alırsanız Apple'dan nefret ederek bırakırsınız şarap değil bunlar yıllanınca iyiye değil kötüye gidiyor.

12 mini pil olarak sıkıntı çıkarabilir.

iPhone denemek için yıllanmış telefonlar alırsanız Apple'dan nefret ederek bırakırsınız şarap değil bunlar yıllanınca iyiye değil kötüye gidiyor.

Pili çok mühim değil benim için, yıllanmış olması çok da önemli değil şu anda 2017 A7 var elimde sonucunda.

2-3 sene bana bu deneyimi versin yeter. Açıkçası çok Uber süper farklar göremiyorum son 4 5 nesildir gidip de 16 vermenin de anlamı yok.

11 Pro sizin için daha güzel bir telefon olacaktır. Eğer ki iPhone deneyecekseniz. 12 mini pil olarak sıkıntı çıkarır ve Apple dan biraz tiksinmenizi sağlar. Ayrıca 11 Pro, 12 Mini den daha iyi bir telefon. İnsanlar hala iPhone 8 kullanıyor. Güncelleme pek önemli değil, 11 Pro sizi baya bir götürür.

Elimde iki seçenek var. Ya Getmobil yenilenmiş bir 12 mini alacağım ya da yerel telefoncudan 11 Pro. İkisi de 64 GB ikisi de 20.000₺.

Android al demeyin zaten şöyle 2 3 sene kullanabileceğim iPhone deneyebileceğim bir telefon istiyorum.
Hiçbiri alınmaz hocam 2.el düz 12 alın geçin.

Pili çok mühim değil benim için, yıllanmış olması çok da önemli değil şu anda 2017 A7 var elimde sonucunda.

2-3 sene bana bu deneyimi versin yeter. Açıkçası çok Uber süper farklar göremiyorum son 4 5 nesildir gidip de 16 vermenin de anlamı yok.

Yenilenmiş olmadığı için 11 Pro diyeceğim.

14 Pro ve 15 Pro serileri konusunda haklısınız ama 16 Pro serisi ciddi ilerleme gösteren bir seri, deneyiminizin kötü etkilenmemesi için dedim zira iki telefonda ömrünün sonlarında.

Sıkıntısı yoksa 11 Pro kesinlikle. 12 Mini aşırı küçük ve bataryası rezalet ötesi. Sorun etmeyen insanı dâhi bezdirir; üstelik yenilenmiş cihaz.

Dediğim gibi süper bir şey beklemiyorum zaten alacağım model eski olacak bunun da farkındayım. Arkadaştan 14'e 12 mini alacaktım ama ufak birkaç sorun oldu yattı. Böyle olunca da kablo ile şarj aletini aldım en azından telefonu da alayım deneyeyim neymiş bu sevda birinci elden test edeyim.

Yoksa 25 ver öğrenci indirimiyle S24FE al yoluna devam et.

Her ne kadar değmeyeceğini bilsem de sıfır S24FE veya S23 256 alacabilecek olsam da deneme amaçlı 2.el temiz bir 12 mini aldım.

2,5 haftadır kullanıyorum şu ana kadar gayet memnunum 5X Zoom'dan fazlasının olmaması Pro çekim özelliğinin bulunmaması gibi durumlar harici pek bir eksisini göremedim. Pili %74 telefonu çok kullanmadığımdan dolayı dışarıda da çok vakit geçirmediğimden dolayı çok büyük bir sıkıntı çıkartmadı ancak pil değişimini öyle de böyle de yapmam gerekiyor.

Alınır mı? Alınmaz. Aynı paraya babamın da kullandığı S22'yi alsaydım çok daha iyi bir tercih olacaktı ancak iPhone denemek için tercih ettiğim bir cihaz olduğundan dolayı pişmanlığım yok. Alacak arkadaşlara önerim ille de iPhone demiyorsanız almayın gidin alın S22 falan bakın keyfinize. Ciddi anlamda yan yana koyunca S22'nin çok daha iyi olduğu anlaşılıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı