iPhone 12 ne kadar eder?

Yaiizz

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefonu satmak istiyorum. iPhone 12 64 GB, pil sağlığı 87, hiçbir yerinde en ufak kusur hasar yok, 1 yıl garantisi var, faturası var, kutusuyla içinde ki her şey ile ve orijinal kablosuyla verilecek. Ve siyah renk. Sizce ne kadara satabilirim? Aklımda 18.000 TL gibi bir fiyat bandı var alırlar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Telefonu satmak istiyorum. iPhone 12 64 GB, pil sağlığı 87, hiçbir yerinde en ufak kusur hasar yok, 1 yıl garantisi var, faturası var, kutusuyla içinde ki her şey ile ve orijinal kablosuyla verilecek. Ve siyah renk. Sizce ne kadara satabilirim? Aklımda 18.000 TL gibi bir fiyat bandı var alırlar mı sizce?

Alanı olur illaki, kusuru olmayan garantili cihaz sonuçta. Bir tek pil sağlığı o kadar düşük olmasaymış iyiymiş, alıcıyı kaçırır.

Kardeşim 18 çok ucuz, ikinci elle aram yok şu an ama ip11'leri bile o fiyata koyuyorlar. Sahibinden'e gir oradan fiyatlarını incele, en düşük fiyatla ortalama fiyat arasında bir şey koy hızlıca satılması için. YD yazan telefonlar yurtdışı oluyor onları hesaba katma, 28 liraymış sıfırı yani ederi 21-22 falan olur herhalde telefon cidden iyi durumdaysa. -Sen kendin bir iyice araştır, herkes ne koyduysa biraz altını koy hızlı satılsın istiyorsan-

Alayım ben 18'e satacaksan hocam ama 18 az olur o telefonun hakkı 21 22 falan.

Kardeşim 18 çok ucuz, ikinci elle aram yok şu an ama ip11'leri bile o fiyata koyuyorlar. Sahibinden'e gir oradan fiyatlarını incele, en düşük fiyatla ortalama fiyat arasında bir şey koy hızlıca satılması için. YD yazan telefonlar yurtdışı oluyor onları hesaba katma, 28 liraymış sıfırı yani ederi 21-22 falan olur herhalde telefon cidden iyi durumdaysa. -Sen kendin bir iyice araştır, herkes ne koyduysa biraz altını koy hızlı satılsın istiyorsan-
İki hafta önce 25 liraydı, 1 günde 28.5 oldu hocam.

İkinci el İp12'lere baktımda oğlum sıfırdan daha pahalı lan.

Son düzenleme:
Ya acil satmam lazım ama telefoncular çok düşük fiyat biçiyor en son gittiğimde 15 dedi adam şoka uğradım

Adama, abi sıfırı da o para yalnız diyor herif de sıfırını al o zaman diyor.

Hocam acil satılık nakit lazım. Siz neredesiniz acaba?

Adama, abi sıfırı da o para yalnız diyor herif de sıfırını al o zaman diyor.
Yaw benim gittiklerim de falan sorun var heralde baya düşük fiyat biçiyorlar.

Hocam konya uzak ya. Alacağım bir telefon var da keşke beklese de size satsam. Kocaeli ben.
Hocam benim acelem yok eğer size uygun olursa sahibinden param güvende ile alabilirim telefonu.

Hocam konya uzak ya. Alacağım bir telefon var da keşke beklese de size satsam. Kocaeli ben.
Yine siz bi bakın bana haber verirsiniz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı