Hocam Konya uzak ya. Alacağım bir telefon var da keşke beklese de size satsam. Kocaeli ben.
Hocam sahibindene koyun ilanıda beni etiketleyip atın konuşalım.
Hocam Konya uzak ya. Alacağım bir telefon var da keşke beklese de size satsam. Kocaeli ben.
Tanamdır Teşekkürler.Hocam benim acelem yok eğer size uygun olursa sahibinden param güvende ile alabilirim telefonu.
Yine siz bi bakın bana haber verirsiniz hocam.
Bugün içinde satmam gerek.Dediğim gibi 18 çok bile uygun, yukarıdaki arkadaşların da işini aksatmayım da ip11'ler bile 18 falan zaten -alan çıkar mı tartışılır-. Param güvendeyle yukarıdaki arkadaşlara satın gitsin hemen geçiyor ödeme.
Tanamdır teşekkürler.
Bugün içinde satmam gerek.
Yakıt masrafımı karşılarsanız ben almaya gelirim hocam. Yalovadayım.
Yakıtta sizden olsun hocam zaten 18'e veriyor.Yakıt masrafımı karşılarsanız ben almaya gelirim hocam. Yalovada
Adam hem uyguna verecek yakıtı da sen al bari.
Yakıtta sizden olsun hocam zaten 18'e veriyor.
Telefoncuya yalvar yakar 19'a sattım vallaYakıt masrafımı karşılarsanız ben almaya gelirim hocam. Yalovadayım.
Hocam 19'a göndersen ben alırdım niye zorladın o kadar ya.Telefoncuya yalvar yakar 19'a sattım valla
Sattığım gibi 1 saat sonra birinden telefon aldım valla o derece acelem vardı kusura bakmaHocam 19'a göndersen ben alırdım niye zorladın o kadar ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.