Hocam, Xiaomi 13 de Snapdragon 8 gen 2 vardı, iPhone u öne çıkaran yazılımı,Np de ise işlemci ve sunduğu deneyimS23 FE'ye eşek diyorsan, bu iki telefon eşek bile olmayacak kadar kötü.
Hocam artıları neler Macbook ile kullanmanın hiç tecrübe etmedim bilmiyorumMacBook kullaniyorsan ve bilgisayar basinda uzun zaman geciriyorsan avantajlardan faydalanmak icin iPhone 11 bile alinir. Ben sirf bu olay yuzunden iPhone 11'im ile devam ediyorum.
Kayıt sıkıntılı hocam ek olarak ön kamera 1080 30fps cidden kötü bunlar beni soğuttuXiaomi 13´u satma sebebiniz nedir? 14'u almayi dusunuyordum da.
Yurt dışı Xiaomi 13 cihazımı sattım,
2 model arasındayım 21 bine 88 pil ömürlü 128 GB sıfır ayarında iPhone 12 mi yoksa sıfır 20.500'e Nothing Phone 2 mi almalıyım?
Aslında bambaşka cihazlar ama en doğru iki seçenek olarak geliyor.
Sizce en doğru seçenek ne olur?
İkisi arasından NP2 ama şahsi tercihim S23 FE olurdu.
Hocam artıları neler Macbook ile kullanmanın hiç tecrübe etmedim bilmiyorum
Kayıt sıkıntılı hocam ek olarak ön kamera 1080 30fps cidden kötü bunlar beni soğuttu
Yandan yemiş amiral gemisi, donanımından bahsetmek yersiz.S23FE üstteki arkadaşları da dahil edip sormak istiyorum,
Sizin için öne çıkan yanı nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.