- Makaleler
- 3
S21'le yarışan cihaza giriş segment mi diyeceğiz?iPhone 11 amiral gemisi?
S21'le yarışan cihaza giriş segment mi diyeceğiz?iPhone 11 amiral gemisi?
S21'le yarışan cihaza giriş segment mi diyeceğiz?
İstediğinizi düşünebilirsiniz tabii, karışamam.Amiral gemisi teriminin anlamını bilmediğinizi düşünüyorum.
iPhone 11 hiçte amiral gemisi değil. Amiral gemisi o serinin en üst cihazıdır ki bunu o şekilde 11 Pro Max'e söylenir.Nothing Phone orta segment bir konsept cihazı, iPhone 11 amiral gemisi. Daha fazla açıklamaya gerek yoktur sanırım.
Arkasında ışık var. Yeterli değil mi?Neden Nothing Phone? Neden realme GT 2 ya da S21 FE değil?
Bu alacağım 2 telefondan birine Realme 8'den geçeceğim için her türlü farklılık olacağını düşünüyorum. Yani temiz iPhone bulmak çile birnevi.
İnceleme videoları izlerken denk geldim, tasarımı hoş gözüküyordu. Bir süredir Iphone almayı düşünüyordum ve yakın bir alternatif olabilir mi diye foruma danışmak istedim.Neden Nothing Phone? Neden realme GT 2 ya da S21 FE değil?
Neden Nothing Phone? Neden Realme GT 2 ya da S21 FE değil?
Bu alacağım 2 telefondan birine Realme 8'den geçeceğim için her türlü farklılık olacağını düşünüyorum. Yani temiz iPhone bulmak çile birnevi.
Olsa olsa tekne olur iphone 11.Nothing Phone orta segment bir konsept cihazı, iPhone 11 amiral gemisi. Daha fazla açıklamaya gerek yoktur sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.