Biraz erken ama Apple bir cihazda bataryadaki dusus cok da anormal degil. Gunde kac kez sarj ettiginize bagli ya da sarjda oynayip oynamadiginiza ya da sifira kadar bitiriyor musunuz?iPhone 12 cihazımı sıfır aldım 8 ayda pil sağlığı 92'ye düştü ve son 1 ay içerisinde büyük bir düşüş yaşandı 94'ten 92'ye.
8 ay boyunca hep gelen yazılım güncellemelerini yaptın mı?iPhone 12 cihazımı sıfır aldım 8 ayda pil sağlığı 92'ye düştü ve son 1 ay içerisinde büyük bir düşüş yaşandı 94'ten 92'ye.
Şarjda mı kullanıyorsun? Veya pili %0 olana kadar telefonu kullanıyorsan anca o şekilde olur.
Biraz erken ama Apple bir cihazda bataryadaki dusus cok da anormal degil. Gunde kac kez şarj ettiginize bagli ya da şarjda oynayip oynamadiginiza ya da sifira kadar bitiriyor musunuz?
8 ay boyunca hep gelen yazılım güncellemelerini yaptın mı?
Beta yuklemen de ciddi etken.Evet sürekli şarjım 0 olana kadar kullanıyorum. PC başındayken de şarjda kullanıyorum.
Evet. Şu an iOS 18 beta yüklü.
Böyle kullanmaya devam edersen düşmeye devam eder.Evet sürekli şarjım 0 olana kadar kullanıyorum. PC başındayken de şarjda kullanıyorum.
Sifira kadar kullanmayi yeni gordum, hocam telefona zararli ne varsa yapmissiniz, beta surumu yuklemek ve sifira kadar pili kullanmakEvet sürekli şarjım 0 olana kadar kullanıyorum. PC başındayken de şarjda kullanıyorum.
Evet. Şu an iOS 18 beta yüklü.
Hem güncellemiş hem de %20-%80 kuralına dikkat etmemişsiniz. Gayet normal bu seviyede olması.Evet. Şu an iOS 18 beta yüklü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.