iPhone 12 Pro alınır mı?

Bütçe
35000

XqLaxyy

Decapat
Arkadaşlar daha önce hayatımda hiç Apple kullanmadım hem bir hevesim var hem de hoşuma giden bir telefon. O fiyata gerçekten değer mi?
Eğer değmez diyorsanız Apple'la aynı yetecek kadar telefon önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha önce hayatımda hiç Apple kullanmadım hem bir hevesim var hem de hoşuma giden bir telefon. O fiyata gerçekten değer mi?
Usta piyasaya öğrenciden çıkma uygun fiyatlı sıfır telefonlar düşer, o zaman bakarsınız. Eğer üniversite öğrencisi iseniz öyle alın, o zamanki fiyatına değer.

35k olanların birçoğu yenilenmiş maalesef.Orjinaller 65 k civarı.Alıp almama konusu da hevelenmişsin,merak etmişsin bence kesin almalısın.İphone kullanıcısı olarak telefon çok akıcı hemde kaç yıl geçerse geçsin.Yani sen bu telefonu 5-6 yıl ölene kadar kullanırsın.Almanı öneririm ama bu modeli pek bilemedim.

iPhone 13 al geç. Hem sıfır hemde senin Apple hevesini fazlasıyla giderir. Daha sonra pro cihazlara geçersin. 12 Pro'da 120 Hz bile yok.

İphone isteği içinde mi kalsın hocam yapmayın etmeyin.

Bu şey degilmi ya 60 Hz ekranli Type-C girişi olmayan kutusundan hiçbir şey çıkmayan hızlı şarj bile olmayan o lanet telefon. Bırakın şu lanet markayı, bugün giriş seviyesi telefonlarda bile olan birçok ozelligi direterek yıllar sonra cihazlarına koyan, tamamen kullanıcıyı yolma politakasi izleyen lanet marka! Varsa paran gider en iyisini alırsin kafanda da soru işareti kalmaz, düşük bütçe ile gidip o lanet telefonlari alıp iyi bir deneyimden uzak kalıyorsunuz. Çevremde cebimdeki Realme GT2 Pro'nün iki katı üç katı fiyat ödeyerek aldıkları iPhone 13'u 12'si olan tanıdıklarım telefonu biraz kullandıktan sonra cihazlarını satmaya karar verdiler. Eskidendi o iOS çok iyi abi muhabbeti.

Bu şey degilmi ya 60 Hz ekranli Type-C girişi olmayan kutusundan hiçbir şey çıkmayan hızlı şarj bile olmayan o lanet telefon. Bırakın şu lanet markayı, bugün giriş seviyesi telefonlarda bile olan birçok ozelligi direterek yıllar sonra cihazlarına koyan, tamamen kullanıcıyı yolma politakasi izleyen lanet marka! Varsa paran gider en iyisini alırsin kafanda da soru işareti kalmaz, düşük bütçe ile gidip o lanet telefonlari alıp iyi bir deneyimden uzak kalıyorsunuz. Çevremde cebimdeki Realme GT2 Pro'nün iki katı üç katı fiyat ödeyerek aldıkları iPhone 13'u 12'si olan tanıdıklarım telefonu biraz kullandıktan sonra cihazlarını satmaya karar verdiler. Eskidendi o iOS çok iyi abi muhabbeti.
Kağıt üzerinde yazan veriler tamamen düzmece. Önemli olan kullanım deneyimi. Sen o telefon ısındığında her uygulama kastığında çıldırırken, bahsettiğin IOS cihazlar saatlerce kullanmaya ve ısınmaya rağmen 1 gram kasmadan işlemlerine devam edebiliyor. Her şartta stabil çalışan uygulamaları ve estetik tasarımlara falan girmiyorum bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı