Çözüldü iPhone 12 Pro Max alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
E tamam işte biri de biz olalım bilen, biz de gireriz sektöre belki ondan merak ediyorum.
Biraz küstahça olacak sakın yanlış anlama ama, Isıl işlem sektöründe biz varken bu sektörde çok büyüyemezsiniz. Gerçekten küstahlık için demedim, 2-3 fabrika bize rakip olacağım derken biri battı, biri de son anda kurtulup başka sektöre girdi. (Yanlış anlamayın tekrardan söylüyorum.)
 
Herkese merhabalar.
Şu an iPhone 11 Pro kullanıyorum, iPhone 11'den 12 Pro Max'e geçilmeli midir? Aralarında memnun edecek kadar fark var mıdır? Kısacası sizce alınır mı?
Hocam maddi durumunuz da iyiymiş .Youtube araba inceleme videoları atsanız.Yazılı olarak technopat'ta inceleme yapıyorsunuz takipte ediyorumda .Videonun yerini tutmuyor.
 
Bereket versin, rakip olmak gibi bir niyetim yok dediğim gibi sektörü merak ettim.
Biraz açıklayayım hocam.
Otomotiv parçaları, traktör parçaları, silah parçaları vs, aklınıza gelen neredeyse her şey bize geliyor. Isıl işlem fırınında 700-1000 derece sıcaklık arasında, Islah, Sementasyon, Normalize, kumlama gibi bir sürü işlemler görüyor. Sonra çıkan mallar özel bir yerde soğutulup fabrikada ölçüme giriyor.
Her müşteri aynı sertliği istemediği için her müşteriye özel sertlik yapılıyor, bu sertliğe rockwell deniyor. Mallar soğuduğu
an laboratuvar da ölçüme gidiyor. İstenilen rockwell ile yaptığımız sertlik aynı olunca direkt olarak tırlara ve kamyonlara gönderiliyor. Bizim tırlar, kamyonlar da başka başka şehirlere malları götürmeye gidiyor.
Günde ortalama bütün müşterilerimizden 60 ton geliyor. Hem ısıl işlem fırınları sürekli açılıp kapanmaması gerektiği için ve günde en az 60 ton geldiği için, 7/24 açık kalıyor.
Hiç oralara girmek istemiyorum. Hem bir sürü inceleme yapan kanal var.
Yine de teşekkürler.
@sehinsah53
 

Yeni konular

Geri
Yukarı