XEfe.Bey
Kilopat
- Makaleler
- 2
@BigBlackMan burası gece buz gibi.
Kendi Apple’ın bizzat yetkili servisine verdim.Öncesinde uzaktanda test etmişlerdi,hiçbir sıkıntı bulmadılar.Sonra servise götürdüm ondanda bişey cıkmadı.Batarya kısmı ısınmıyor,işlemcinin olduğu bölge ısınıyor.Bana telefon yük altında ısınması normal dediler,ama ben 10dk oyun oynuyorum dokunamıyorum,telefonaBu sorunu ilk sizde duydum desem yeridir. Servise verdim derken Zorlu Center'a mı götürdünüz yoksa başka bir servise mi verdiniz?
Belkide olabilir,çünkü yedekleme yükledim ama bu kadar para verip,bu tarz şeyleri ben yaşamak istemiyorum.Yedekleme yüklediysen ondan olabilir. Bende mini var yedekleme yüklediğim için ısınıyordu sıfırlayınca düzeldi. Apple destek de yüklediğim yedeklemenin bozuk olabileceğini söylemişti zaten.
Sıcaklık değerlerini uygulama ile bakıp buraya yazın.
Hızlı şarjda ısınması normal.
Telefonun belirli bi kısmı çok ısınıyor.yani işlemcinin olduğu bölge 10 dk oyun oynuyorum,ve o bölgeye dokunamıyorum.12 serisini kullanan kullanıcılarda bu sorunun yaşanmadığını.Gördüm ve telefonumda sıkıntı olabileceğini düşündüğüm için servise vermiştim.Dokunamayacak kadar olsaydı servis o telefona kesinlikle işlem yapardı. Sanmıyorum o kadar olduğun
Bu ısınma hemen mi oluyor ? Yoksa belirli bir saat kullandıktan sonra mı ? Ben oyun yada yüksek çözünürlüklü video izlediğimde yada yüksek çözünürlüklü video çektiğimde çok ısınıyor. Ve bu hemen oluyordu .@Yusufg26 bende iPhone 12 kullanıyorum, oyun oynarken veya yüksek çözünürlükte video izlerken bende de ısınma oluyor, şarjda ısınması gibi normal bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.