iPhone 12 Pro Max ısınıyor

Merhabalar. Umarım konuyla bir bağlantısı vardır, yazacağım şey belki de belli iPhone modelleriyle alakalıdır.
Benim arkadaşım bundan iki ay öncesinde iPhone 11 aldı. Telefondan fazlasıyla memnun fakat onda da aynı şekilde ısınma durumu mevcut. Telefonu ilk alıp açtığı zaman çok fazla ısındığını söyledi ancak bunun normal olduğunu söyledi. Telefonu ilk kez açınca böyle ısınmasının normal olduğunu söyledi. Fakat, bir süre sonra kullanırken- özellikle de sosyal medyada vs. gezinirken- telefonun ısındığını anlatıyordu. Ayrıca, sizin de yaptığınız gibi, hızlı şarj işlemi sırasında da telefon fazlasıyla ısınıyormuş. Fakat, bu dediğim şeyler her zaman olmuyor. Belki de iPhone'lar ile alakalı bir şeydir.
Ayrıca, bende Asus ZenFone 3 var ve benim telefonum da hava sıcakken (30 derece ve üstü) cidden çok ısınıyor. Yukarıdaki arkadaşların dedikleri de gayet doğru şeyler, diye düşünüyorum.

Bu sorunu ilk sizde duydum desem yeridir. Servise verdim derken Zorlu Center'a mı götürdünüz yoksa başka bir servise mi verdiniz?
Kendi Apple’ın bizzat yetkili servisine verdim.Öncesinde uzaktanda test etmişlerdi,hiçbir sıkıntı bulmadılar.Sonra servise götürdüm ondanda bişey cıkmadı.Batarya kısmı ısınmıyor,işlemcinin olduğu bölge ısınıyor.Bana telefon yük altında ısınması normal dediler,ama ben 10dk oyun oynuyorum dokunamıyorum,telefona
Yedekleme yüklediysen ondan olabilir. Bende mini var yedekleme yüklediğim için ısınıyordu sıfırlayınca düzeldi. Apple destek de yüklediğim yedeklemenin bozuk olabileceğini söylemişti zaten.
Belkide olabilir,çünkü yedekleme yükledim ama bu kadar para verip,bu tarz şeyleri ben yaşamak istemiyorum.

Sıcaklık değerlerini uygulama ile bakıp buraya yazın.

Sıcaklık değerlerini maalesef herhangi bir uygulamayla ölçemiyorum. Ama şunu diyebilirim ki 40 dereceden aşağı yoktur sıcaklık.

Hızlı şarjda ısınması normal.

Hızlı şarjda ısınmasının normal olduğunu biliyorum. Ama 10 dakika oyun oynuyorum, telefona dokunamıyorum. Servise verdim ve hiçbir sorun bulmadılar. Isınan bölge işlemcinin olduğu yerler, bataryada ısınma olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dokunamayacak kadar olsaydı servis o telefona kesinlikle işlem yapardı. Sanmıyorum o kadar olduğun
Telefonun belirli bi kısmı çok ısınıyor.yani işlemcinin olduğu bölge 10 dk oyun oynuyorum,ve o bölgeye dokunamıyorum.12 serisini kullanan kullanıcılarda bu sorunun yaşanmadığını.Gördüm ve telefonumda sıkıntı olabileceğini düşündüğüm için servise vermiştim.
@Yusufg26 bende iPhone 12 kullanıyorum, oyun oynarken veya yüksek çözünürlükte video izlerken bende de ısınma oluyor, şarjda ısınması gibi normal bir durum.
Bu ısınma hemen mi oluyor ? Yoksa belirli bir saat kullandıktan sonra mı ? Ben oyun yada yüksek çözünürlüklü video izlediğimde yada yüksek çözünürlüklü video çektiğimde çok ısınıyor. Ve bu hemen oluyordu .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı