iPhone 12 Pro Max vs 13

thebugrraa

Picopat
Yeni bir telefon almak istiyorum. Elimde iki seçenek var. Sıfır 128 GB iPhone 13 (35000TL) ve ikinci el 12 Pro Max 512 GB pil sağlığı %74 (30000 TL). Pil sağlığının düşük olması beni biraz korkutuyor fakat telefonun hem 512 GB olması hem de Pro Max model olması daha cazip geliyor çok arada kaldım. Pili orijinal pil ile değiştirirsek aynı verimi alır mıyız? Ayrıca yardımcı olan veya 12 Pro Max kullananlar yazarsa sevinriim. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

Son düzenleme:
Hocam iPhone taraflarına geçmek istiyorum artık. Android'den sıkılmış vaziyetteyim ne yazık ki.

Ne kadar anlatsam da fikrin değişmez büyük ihtimal. iPhone 13 kücük ve hafif, işlemci olarak daha iyi. 12 Pro Max daha büyük, bataryası daha fazla ve RAM olarak + sı var. Kendi kullanımına göre ikisinden birini seçebilirsin.

Bende de iPhone 13 var. Isınma problemi var 6 ayda pil sağlığı yüzde 93 civarına düştü. Şarjda oyun oynarken çok ısınabiliyor. Fakat bunun dışında bir sorun yaşamadım. iCloud kullanırsan zaten 128 gb fazlasıyla yetiyor. iPhone'da önemli olan garanti zaten ikinci el alırsan oda muhtemelen bitmiş olur. Ben sıfır almanı öneririm her zaman için.

Bende de iPhone 13 var. Isınma problemi var 6 ayda pil sağlığı yüzde 93 civarına düştü. Şarjda oyun oynarken çok ısınabiliyor. Fakat bunun dışında bir sorun yaşamadım. iCloud kullanırsan zaten 128 GB fazlasıyla yetiyor. IPhone'da önemli olan garanti zaten ikinci el alırsan oda muhtemelen bitmiş olur. Ben sıfır almanı öneririm her zaman için.

Şarjda kullanıyorsun üstüne bir de oyun oynuyorsun. Sence normal değil mi ısınması?

Bende de iPhone 13 var. Isınma problemi var 6 ayda pil sağlığı yüzde 93 civarına düştü. Şarjda oyun oynarken çok ısınabiliyor. Fakat bunun dışında bir sorun yaşamadım. iCloud kullanırsan zaten 128 GB fazlasıyla yetiyor. IPhone'da önemli olan garanti zaten ikinci el alırsan oda muhtemelen bitmiş olur. Ben sıfır almanı öneririm her zaman için.

Şarjda oynan her telefon ısınır iPhone pil yüzde 80 dolumuna kadar hızlı şarj ettiğinden dolayı ısınıyor sen oyun oynarsan daha da ısınır ve pil sağlığını olumsuz etkiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı