iPhone 12 Pro mu iPhone 13 mü?

Hocam kendi kullandığım telefon. Kasma, takılma olsa var derim ama şu ana kadar yaşamadım. Daha akıcı başka telefonla da alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü iOS 26'da sorun yaşattığını söylemişsiniz. Daha önceki sürümlerde kasma, takılma olmayıp bu sürümde olsa bunu her halükarda hissederdim.

Buyurun sizin için buraya açılmış 4 tane konunun örneğini bırakıyorum. Müsaitseniz okuyun diğer 13 kullanıcılarının şikayetini. Başka telefona göre yavaş kaldığını ben belirtiyorum bu başka telefondan kastım da 6 GB ve üzeri RAM'e sahip modeller. Niçin böyle olduğunu düşünmüyorsunuz ki? 12 Pro ve üzeri cihazları deneyimlediniz mi iOS 26'da? Deneyimlerseniz farkı göreceksiniz.

İkisi de değil, o kadar eski telefonları ne yapacaksın? Sendeki telefon bile daha yeni.

Buyurun sizin için buraya açılmış 4 tane konunun örneğini bırakıyorum. Müsaitseniz okuyun diğer 13 kullanıcılarının şikayetini. Başka telefona göre yavaş kaldığını ben belirtiyorum bu başka telefondan kastım da 6 GB ve üzeri RAM'e sahip modeller. Niçin böyle olduğunu düşünmüyorsunuz ki? 12 Pro ve üzeri cihazları deneyimlediniz mi iOS 26'da? Deneyimlerseniz farkı göreceksiniz.

iPhone 16e cihaz ile deneyimledim. Ona rağmen iPhone 13'ün kasmadığını düşünüyorum.
Ayrıca attığınız konular çoğu yeni geçen kişilerin yaşadığı optimizasyon sıkıntıları. İlk günlerde yaşanan sorun ilerleyen günlerde geçiyor. Bu bahsedilen sorunları benim çevremden yaşayan kişilerde oldu fakat şu an sorunsuz kullanmaya devam ediyorlar. Deneyimlemediğiniz telefon hakkında bu kadar net bir bilgiyi sanki doğruymuş gibi vermeniz yanlış.
Başka kullanıcıların konularını atmanız da gereksiz çünkü bende bu telefonun kullanıcısıyım ve kendi yorumumu yapıyorum.
Ayrıca attığınız konulardaki kişilerde "iPhone 15'e kıyasla kasıyor gibi" demiyor. Direkt kastığını söylüyorlar ki bu da bahsettiğim gibi ilk başlarda yaşanan optimizasyon sıkıntılarından kaynaklanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 16e cihaz ile deneyimledim. Ona rağmen iPhone 13'ün kasmadığını düşünüyorum.
Ayrıca attığınız konular çoğu yeni geçen kişilerin yaşadığı optimizasyon sıkıntıları. İlk günlerde yaşanan sorun ilerleyen günlerde geçiyor. Bu bahsedilen sorunları benim çevremden yaşayan kişilerde oldu fakat şu an sorunsuz kullanmaya devam ediyorlar. Deneyimlemediğiniz telefon hakkında bu kadar net bir bilgiyi sanki doğruymuş gibi vermeniz yanlış.
Başka kullanıcıların konularını atmanız da gereksiz çünkü bende bu telefonun kullanıcısıyım ve kendi yorumumu yapıyorum.
Ayrıca attığınız konulardaki kişilerde "iPhone 15'e kıyasla kasıyor gibi" demiyor. Direkt kastığını söylüyorlar ki bu da bahsettiğim gibi ilk başlarda yaşanan optimizasyon sıkıntılarından kaynaklanıyor.

Hocam iPhone 13, aile büyüklerimde olan bir telefon. Kaldı ki çoğu arkadaşım 13 kullanıyor, vakti zamanında peynir ekmek gibi sattığı için. Yani evet kullanmıyorum ancak deneyimime göre yorumladım. Elbette katılmayabilirsiniz ancak o konuları da örnek olarak attım ki insanlar da şikayetçiler. Başta kast ettiğim gibi kasma durumu, yavaşlık durumu göreceli bir durum biraz da. Sizin algınıza göre olan telefondaki hızla bir başkasınınki aynı olmayabilir. Her ikimizin akıcılık algısı farklı olabilir. Örneğin bugün hâlâ çok inanarak " iPhone 11 gayet akıcı, iOS 26'da bile sorunsuz" yorumunu yapan onlarca kullanıcı var. Bu sebepten fazla konuyu uzatmayalım, iyi sosyaller.

İkisi de değil, o kadar eski telefonları ne yapacaksın? Sendeki telefon bile daha yeni.

Elimdeki telefonu satıp alacağım. Yeni cihaz iyi hoş da özellik olarak bakıyorum. Bütçe bu kadar Android tarafında da 12 pro/13 dengi bir cihaz bulunuyorsa önerilere açığım. İkinci el alacağım zaten her türlü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı