- Makaleler
- 9
Daha fazla
Hocam kendi kullandığım telefon. Kasma, takılma olsa var derim ama şu ana kadar yaşamadım. Daha akıcı başka telefonla da alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü iOS 26'da sorun yaşattığını söylemişsiniz. Daha önceki sürümlerde kasma, takılma olmayıp bu sürümde olsa bunu her halükarda hissederdim.
iPhone 13 iOS 26.2 sürümü ile kasma yapıyor
Selamlar, iPhone 13 kullanıcısıyım telefon çok fazla kasıyor. R Redmi Note 8 daha performanslı geliyor gözüme. Sorun nedır acaba? iOS 26.2 sürüm iOS 18'e düşürme şansımız var mı acaba?
iPhone 13 iOS 26.2 ile takılma yapıyor
Arkadaşlar, iPhone 13 telefonum var. Telefonumu iOS 26.2’ye güncelledim ama uygulamadan çıkıp ana ekranda gezinirken bazen takılmalar oluyor. Telefonu daha yeni aldım, pil sağlığı %100 (yenilenmiş cihaz değil) ve 81 GB boş alan var. Neden ara sıra takılıyor? Sizde de oluyor mu?
iPhone 13'e iOS 26 kurulumu sonrası telefon yavaşladı
Arkadaşım 13'e iOS 26 yüklemiş. Allah çarpsın bir kasıyor. En kalitesiz Android gibi. Kamerasında iyileşmeler var da telefon kullanılamaz hale geldi gibi bir şey.
IPhone 13 telefon kasıyor hissi veriyor
Selamlar. Telefonu alalı yaklaşık olarak 3 veya 4 ay oldu, pil sağlığı %99'a düşmüş ve onun dışında asıl sorunum, telefonum kasıyor gibi hissediyorum. Bana Pro modeller 120hz olduğu için 60hz sana kasıyor gibi görünüyor demenize gerek yok çünkü ben hiçbir zaman yüksek hz değerine sahip telefon...