iPhone 12 Pro vs 13

Arkadaşlar iPhone almak zorundayım. Çünkü AirPods 2 ve Apple Watch Ultra 2 gibi ve MacBook gibi çok Apple ürününe sahibim.

Onları da sat aga, AirPods gene bir sorun oluşturmaz, al bir güzelinden Galaxy Watch 6 Pro, MacBook sat 4070 sistem çek kendine mis.

Tasarımcı olmadığınız sürece ekosistem bana çok fazla bir avantaj sağlıyor gibi durmadı bu zamana kadar (en azından benim açımdan).

Onları da sat aga, AirPods gene bir sorun oluşturmaz, al bir güzelinden Galaxy Watch 6 Pro, MacBook sat 4070 sistem çek kendine mis.

4090 sistem var zaten hocam ama iş gereği MacBook gerekiyor, Apple Watch'dan çok memnunum. Galaxy saatler 10 Hz gibi geliyor bana nedense. İlla iPhone almam lazım. Meraktan soruyorum bu bütçeye Android alsam ne alınır mesela?

4090 sistem var zaten hocam ama iş gereği MacBook gerekiyor, Apple Watch'dan çok memnunum. Galaxy saatler 10 Hz gibi geliyor bana nedense. İlla iPhone almam lazım. Meraktan soruyorum bu bütçeye Android alsam ne alınır mesela?

MacBook ile iPhone cidden ayrı bir konfor katıyor çalışma ortamına. Çok dert değil dersen S23 alabilirsin. Ben KDE connect ile IPhone'um olmasa bile Mac ile telefon senkronizasyonunu sağlıyorum gayet. Kesinlikle bir iPhone-Mac deneyimi yaşatmıyor tabii ama benim için sorun olmadı.

MacBook ile iPhone cidden ayrı bir konfor katıyor çalışma ortamına. Çok dert değil dersen S23 alabilirsin. Ben KDE connect ile IPhone'um olmasa bile Mac ile telefon senkronizasyonunu sağlıyorum gayet.

Hocam kendim için değil babam için bakıyorum iPhone kullanmaya alışkın ve MacBook çok kullanıyor. Sizce 12 Pro mu daha mantıklı 13 mü?

Hocam kendim için değil babam için bakıyorum iPhone kullanmaya alışkın ve MacBook çok kullanıyor. Sizce 12 Pro mu daha mantıklı 13 mü?

Arada kamera avantajından başka çok bir şey yok. 12 Pro biraz daha iyi bir kamera deneyimi yaşatacaktır ama normal kullanıcı fark edemez bunu muhtemelen. Ben 13 alırdım.

Hocam POCO F6 veya Samsung S23 alabilirsiniz. Benim tercihim F6 olur daha iki aylık telefon. iPhone 13 ise 3 yıllık. Sizin tercihiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı