iPhone 12 serisi hala alınır mı?

Hala iPhone 7 kullanan birisi olarak söylüyorum. Eğer güncelleme gibi bir takıntınız yoksa yani güncelleme devri bittikten sonra birkaç sene daha kullanmayı düşünüyorsanız net olarak alınır. Zaten son modeller arasında çok bir fark yok ve iPhone gerçekten çok uzun süre kullanılabilecek bir telefon. Şu an kullandığım telefonda ne kasma ne donma problemi daha yaşamadım. 8.senesine giriyor ve açıkçası 1 2 sene daha idare eder gibi gözüküyor. O yüzden hem fiyat bakımından hem de pil seviyesi iyi olduğu için bence alın hocam.

Adamlar ayıp olmasın diye 12 Mini'ye batarya koymuş gibiler. O denli rezil bataryası var. Üstelik sağlığı da düşmüş; bence hiç değmez.

@Frfghtr_01, rica ederim. S22 ya da S23 kullandığınızda, bana teşekkür edeceksiniz. Bunun garantisini şimdiden veriyorum. :) Hangi cihazı satın aldığınızı, konuya geri dönüş yaparsınız ve bir inceleme konusu da açarsınız artık. :)
Alırsam açarım hocam🙂

Alınabilir hocam. Bataryası sorun sadece. Ona da Deji falan takıp çözüyolardı.
Anladım hocam teşekkürler.

Hala iPhone 7 kullanan birisi olarak söylüyorum. Eğer güncelleme gibi bir takıntınız yoksa yani güncelleme devri bittikten sonra birkaç sene daha kullanmayı düşünüyorsanız net olarak alınır. Zaten son modeller arasında çok bir fark yok ve iPhone gerçekten çok uzun süre kullanılabilecek bir telefon. Şu an kullandığım telefonda ne kasma ne donma problemi daha yaşamadım. 8.senesine giriyor ve açıkçası 1 2 sene daha idare eder gibi gözüküyor. O yüzden hem fiyat bakımından hem de pil seviyesi iyi olduğu için bence alın hocam.
Anladım hocam teşekkürler yorumunuz için

Düz 12 alabilirsen daha iyi olur %86 pil mini serisinde prize bağımlı yapabilir. Hala 6s bile sürüyle kullanan varken 12 alınır mı diye kafada soru işareti olmamalı. Zamanla üstüne koyar daha üst modele geçersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı