iPhone 12 serisi kaç yıl daha yazılım desteği alır?

Her sene bir adet gitmiyor gücü yetersiz kalan telefondan desteği çekiyorlar. 6S ve 7 artık yeni güncellemeler için yeterince güçlü değildi bu yüzden desteği kestiler. Böyle bir sıralama yaparsanız A12 bionic çipli telefonlar ile A13 arasına 1 yıl koyuyorsanız A13 ile A14 arasına 2 yıl koymalısınız. Aynı şekilde A11 ile 12 arası da 2 yıl olmalı çünkü güç farkları eşit değil.
Göreceğiz hocam. Net bir şey söylemek zor. Ama ben artık her model arasında 1 sene aralık bırakmayı doğru buluyorum. Öznel bir şey, bu sene belli olur. Eğer 8, 8 Plus ve X'in desteği bu sene kesilirse, benim dediğim olacak. A13 Bionic'e desteği keserse SE 2020 de gider muhtemelen.

Eski olan bir şeye inanmıyorsan yer çekimine de inanma eskiden kanıtlandı.
Apple kendi itiraf etmiş. İnternetten araştır bana inanmıyorsan.

Mesele sadece eski olması değil. Haberin Apple ile bağlantısı olmaması. Ben o dönemi çok iyi hatırlıyorum. Apple daha yeni iOS sürümlerinin eski donanımlı iPhone cihazlarda yenilerine göre yavaş çalışabileceğini söylemişti ki bu çok doğal bir durum. Haber siteleri de fırsatçılık yapıp bunu habere dönüştürdü. Bakın bakalım internette bir IPhone'un farklı sürüm ile yapılan Geekbench testlerinde farklı sonuçlar oluyormuymuş. Bir daha da bilmediğiniz konu hakkında bile insanlara çamur atmayın. İyi akşamlar.

Göreceğiz hocam. Net bir şey söylemek zor. Ama ben artık her model arasında 1 sene aralık bırakmayı doğru buluyorum. Öznel bir şey, bu sene belli olur. Eğer 8, 8 Plus ve X'in desteği bu sene kesilirse, benim dediğim olacak. A13 Bionic'e desteği keserse SE 2020 de gider muhtemelen.

8 serisi A11 bionic işlemci kullanıyor ve özellikle iPhone 8'in RAM miktarı düşük olduğu için bu sene gitmesi çok normal olur. Ama ben XS gibi bir telefonun desteğinin 2024'te kesileceğini sanmam.

Mesele sadece eski olması değil. Haberin Apple ile bağlantısı olmaması. Ben o dönemi çok iyi hatırlıyorum. Apple daha yeni iOS sürümlerinin eski donanımlı iPhone cihazlarda yenilerine göre yavaş çalışabileceğini söylemişti ki bu çok doğal bir durum. Haber siteleri de fırsatçılık yapıp bunu habere dönüştürdü. Bakın bakalım internette bir IPhone'un farklı sürüm ile yapılan Geekbench testlerinde farklı sonuçlar oluyormuymuş. Bir daha da bilmediğiniz konu hakkında bile insanlara çamur atmayın. İyi akşamlar.
Bağlantısı olmasa o zaman haber siteleri niye toplu haber yapsın bunu?

Daha ne yapılması gerektiğini bile söylemiyorsunuz. Sorularıma cevap vermek yerine sadece laf ediyorsunuz. Siz alın bir iphoen 13 iOS 2 de kullanmaya çalışın bence.

Daha ne yapılması gerektiğini bile söylemiyorsunuz. Sorularıma cevap vermek yerine sadece laf ediyorsunuz. Siz alın bir iphoen 13 iOS 2 de kullanmaya çalışın bence.
Laf etmiyorum, Apple'ın böyle bir gerçeği var.
Ayrıca çok can alıcı ne özellik olabilir ki yeni sürümlerde? Whatsapp açılsın, alo desin yeter benim için.

iPad Air 2'yi hiç duydunuz mu?

Hocam ben kullandım iPad Air2'yi gerçekten muazzam bir tabletti. Ama telefon ile kıyaslamak doğru olmaz. RAM olarak o dönemin telefonu iPhone 6'ya göre 2 kat fazlaydı. İşlemci olarak da hem 100MHz hızlıydı hem de 1 çekirdek fazlası vardı. Anlayacağınız inanılmaz güç farkı ortaya koymuştu. Bu sayede 8 sene destek aldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı