iPhone 12 serisi ne zaman gelecek?

solace

Hectopat
Daha fazla  
Millet yurt dışında 12 Mini'yi Pro Max'leri elinde dolaştırıyor bize hala normal 12 gelmedi, 1 aydır telefonsuz geziyorum yenisini alacağım diye sattım eski telefonumu. Ne olacak bu ülkenin hali? Ne zaman gelir bu aletler?

Burada yazıyor ne zaman geleceği.

Millet yurt dışında 12 Mini'yi Pro Max'leri elinde dolaştırıyor bize hala normal 12 gelmedi, 1 aydır telefonsuz geziyorum yenisini alacağım diye sattım eski telefonumu. Ne olacak bu ülkenin hali? Ne zaman gelir bu aletler?

iPhone 12 ALMA bence. iPhone 12'yi tokatlayan daha uygun fiyatlı telefon var.

Son düzenleme:
iPhone 12 ALMA bence. iPhone 12'yi tokatlayan onlarca daha uygun fiyatlı telefon var.

Apple ürünlerini sevmem beğenmem ama uygun fiyata tokatlıyor kelimesi çok yanlış. Aşağıda Benchmark testleri ve puanları var.
Uygun fiyatlı bir telefonun tokatlaması imkansız. Bu cihazlar neredeyse aynı fiyat.
iPhone ciddi fark atmış. Onunla aynı seviyeye gelmek için Samsung ve diğer markalar yeni cihazlarını tanıtacaklar ve onlarda aynı paraya satılacaklar.

Dosya Ekleri

• 1605013396250.png
    1605013396250.png
    26,8 KB · Görüntüleme: 69
Apple ürünlerini sevmem beğenmem ama uygun fiyata tokatlıyor kelimesi çok yanlış. Aşağıda Benchmark testleri ve puanları var.
Uygun fiyatlı bir telefonun tokatlaması imkansız. Bu cihazlar neredeyse aynı fiyat.
iPhone ciddi fark atmış. Onunla aynı seviyeye gelmek için Samsung ve diğer markalar yeni cihazlarını tanıtacaklar ve onlarda aynı paraya satılacaklar.

Ben olsam mi 10 Ultra alırdım

Neden bu kadar aceleci davrandınız? Afedersiniz bi' yere mi kaçacak telefon? Önümüzdeki ay gelir.

Not: "Kaçacak" kelimesi kötü anlamda değil (lol).
Yani 23 Ekim'de "bütün dünyaya" erişilebilir hale gelen bir cihazın bizim ülkemizde neredeyse 1 ay sonra hala olmaması saçma bence. Üstüne yurt dışına erişimi olan tabiri caizse çakal ölücü tipler 6-7 bin liraya bu telefonu alıp 10-11 bin liraya malum sitede "heuğe gapalı gutu yiğenim" diye satınca iyice dokunuyor insana.
Burada yazıyor ne zaman geleceği.
Bu yazanlar dünyanın geri kalanı için olan veriler.
Gelmesin, dünyanın en gereksiz markasının en gereksiz hastası olan kitlesiyiz.
Apple Store önünde kuyruklar başlar şimdi.
Hastası falan değilim, şu an dünya üzerinde Apple'dan daha kaliteli telefon üreten bir marka yok, ayrıca bundan size ne? İsteyen istediğini alır yani.
iPhone 12 ALMA bence. iPhone 12'yi tokatlayan daha uygun fiyatlı telefon var.
O yüzden 8-10GB RAM'li android telefonlar 3-4 sene sonra kullanılmayak kadar kanser edici, yavaş hale geliyor değil mi? Konuşturmayın beni burada Allah aşkına :D
Fiyatı bile belli olmadı. Bu ay içerisinde satışa çıkar ama net tarih belli değil
Fiyatı belli, sadece Türkiye'de yok. Yakındığım kısım bu zaten, bizde neden böyle?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı