IPhone 12 ve 13 arasındaki farklar ne?

ayberkmv1

Hectopat
Daha fazla  
İkisi arasında 10 bin lira fark var, farkları neler? Epey tarzı yerlerde çok bir fark gözükmüyor. Oyun falan oynamıyorum TikTok, Instagram, Twitter'da falan takılıyorum ara sırada fotoğraf çekiliyorum, çoğu kişi 13 altı alınmaz diyor. Kullanan kişilerden öneri alabilir miyim?

İkisi arasında 10 bin lira fark var, farkları neler? Epey tarzı yerlerde çok bir fark gözükmüyor. Oyun falan oynamıyorum TikTok, Instagram, Twitter'da falan takılıyorum ara sırada fotoğraf çekiliyorum, çoğu kişi 13 altı alınmaz diyor. Kullanan kişilerden öneri alabilir miyim?

Batarya kamera işlemci ve güncelleme alma süresi farkları. Ekran aynı gibi.

Daha sonra çıktığı ve sayısı daha büyük olduğu için 10bin ödemek? Bence şahane.
Ciddiye alırsak, iPhone 13 bir tık daha çok güncelleme alacak, bir tık daha iyi batarya, bir tık daha iyi işlemci.

5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum 2019 da almıştım artık ölüm derecesine geldi ve değiştirmeyi düşünüyorum bunu da bir 5 6 7 yıl kısaca telefonun canı çıkasıya kadar kullanmayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı