iPhone 12 vs. 11 Pro

Keremstein

Megapat
Daha fazla  
En son kullandığım iPhone 4s'ti. Daha sonra Android'e geçtim ve uzun süredir Android kullanıyorum. Artık iOS kullanmak istiyorum ve ağustostan beri 12 serisini bekliyorum. Fiyatları açıklandı ve maksimum erişebileceğim düz 12 128 GB. Kamerasına çok önem veriyorum bu yüzden 12'de telefoto olmadığını fakat her kamerasında gece modu olduğunu biliyorum. Kameraları gece moduyla kıyaslamıyorum örnek olarak verdim. Belki 12'nin diğer kameraları gece modunda sulu boya gibi efekt veriyordur gökyüzüne falan, bilemiyorum. 11'de bir kamera da var. 12 mi almalıyım yoksa 11 Pro mu? 2'si arasında kaldım. Ekranı OLED istiyorum, o yüzden 11 Pro ve 12 arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 12 128 GB alacaksınız onu anladım fakat 11 Pro'nun ara GB'ı yok. 64-256-512 şeklinde kapasitesi var.
Hafızaya önem veriyorsanız 12 128 GB almalısınız.
Fotoğraf kalitesi istiyorsanız 11 Pro 64 GB almalısınız.
Uzun ömürlü olsun diyorsanız 5G destekli 12 128 almalısınız.
Kısaca ben 12 128 GB alırdım.

iPhone 12 128 GB alacaksınız onu anladım fakat 11 Pro'nun ara GB'ı yok. 64-256-512 şeklinde kapasitesi var.
Hafızaya önem veriyorsanız 12 128 GB almalısınız.
Fotoğraf kalitesi istiyorsanız 11 Pro 64 GB almalısınız.
Uzun ömürlü olsun diyorsanız 5G destekli 12 128 almalısınız.
Kısaca ben 12 128 GB alırdım.

Tek merak ettiğim yakın mesafeden insan çekerken 12 mi daha iyi yoksa 11 Pro mu? Çünkü Pro'da telefoto var. Tam olarak onun eksikliği hissettirir mi onu bilmiyorum.

Tek merak ettiğim yakın mesafeden insan çekerken 12 mi daha iyi yoksa 11 Pro mu? Çünkü Pro'da telefoto var. Tam olarak onun eksikliği hissettirir mi onu bilmiyorum.

Hissettirmez emin olun. Hobi olarak fotoğraf ile ilgileniyorum. Güncel Samsung'un amiral gemilerini, Apple'ın amiral gemilerini aldıysanız sorun yok demektir. İki markada fotoğraf konusunda çok iyi. Son çıkan bir amiral gemisi aldıysanız kafanızda soru işareti olmasına gerek yok.

Hissettirmez emin olun. Hobi olarak fotoğraf ile ilgileniyorum. Güncel Samsung'un amiral gemilerini, Apple'ın amiral gemilerini aldıysanız sorun yok demektir. İki markada fotoğraf konusunda çok iyi. Son çıkan bir amiral gemisi aldıysanız kafanızda soru işareti olmasına gerek yok.
Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı