iPhone 12 vs 11

aynennbro

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önceden açtığım 12 mini vs 11 konusundan sonra yaptığım araştırmalarda 12 Mini'nin bataryasının yetersiz, boyutunun da bana göre küçük olduğuna karar kılıp iPhone 12 bakmaya başladım. Ama fiyatları en az 10.000'den başlıyor. iPhone 11 128 GB ise 7800. Cidden 2200 TL'lik farka değer mi?

Bu arada halihazırda Samsung Galaxy S8 kullanıcısıyım, yazılım desteğinden dolayı Android düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha önceden açtığım 12 mini vs 11 konusundan sonra yaptığım araştırmalarda 12 Mini'nin bataryasının yetersiz, boyutunun da bana göre küçük olduğuna karar kılıp iPhone 12 bakmaya başladım. Ama fiyatları en az 10.000'den başlıyor. iPhone 11 128 GB ise 7800. Cidden 2200 TL'lik farka değer mi?

Bu arada halihazırda Samsung Galaxy S8 kullanıcısıyım, yazılım desteğinden dolayı Android düşünmüyorum.
Uzunca kullanacaksanız almışken en yeni versiyonunu almanız taraftarıyım. Dolar yükseldi, yeni seri tanıtıldıktan sonra bu fiyatlara dahi bulamayabilirsiniz.

Değer veya değmez yazan arkadaşlar nedenlerini de yazabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradaki para farkı az değil hocam. Ama para konusunda sıkıntın yoksa ne diyim yeni ve güncel olsun al.

Fiyat farkına değer. Daha iyi ekran, daha iyi kamera, daha iyi işlemci, daha Premium bir cihaz, daha güncel cihaz ve daha sağlam olan bir cihaz alırsın fiyat farkını verirsen.
İkisini de elimde tuttum 12, 11'den çok daha Premium hissettiriyor.

Fiyat farkına değer. Daha iyi ekran, daha iyi kamera, daha iyi işlemci, daha Premium bir cihaz, daha güncel cihaz ve daha sağlam olan bir cihaz alırsın fiyat farkını verirsen.
İkisini de elimde tuttum 12, 11'den çok daha Premium hissettiriyor.
Tabiki bazı şeyleri daha iyi olacak üst model sonuçta. Ama kıyas yapmamız gereken IPhone 11 yetersiz mi ki? Bir telefona o kadar para verilmez bence. IPhone 11 alın paranız ceninizde kalsın daha iyi olabilir ama biri iyi biri "daha iyi".

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı