iPhone 12 vs 12 mini

eukarjma

Centipat
Daha fazla  
Elimde iki seçenek var biri 64 12 diğeride 128 12 mini. 6S ve SE2 kullandığım için küçük telefonlar bana sıkıntı olmuyor. 12 mini almak makul geldi ama 12 de olup 12 mini de olmayan bir özellik var mı? Mesela 12 de olan ama 12 mini de olmayan özellikler var mı sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum. Batarya ve ekran bana sıkıntı değil.

Elimde iki seçenek var biri 64 12 diğeride 128 12 mini. 6S ve SE2 kullandığım için küçük telefonlar bana sıkıntı olmuyor. 12 mini almak makul geldi ama 12 de olup 12 mini de olmayan bir özellik var mı? Mesela 12 de olan ama 12 mini de olmayan özellikler var mı sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum. Batarya ve ekran bana sıkıntı değil.

Minilerin kullanışı çok keyifli batarya sorun değilse alabilirsiniz.

mini alırsanız batarya artık sorun olmuş olur sizin için
Hocam se2 vs 6s sayesinde alışkınım batarya konusuna ben 11 almak yerine ucuz diye se2 alma hatasına düştüm yine aynı problemler olurmu diye korkuyorum (ios26 ya gectikten sonra telefonum sadece kasıyor ve ısınıp şarjı 1 saati bulmadan bitiyor %85).
Minilerin kullanışı çok keyifli batarya sorun değilse alabilirsiniz.
Batarya sıkıntı değil demişsiniz de, minilerin bataryası daha başarısız normallerine göre. Bence düz 12 alabilirsiniz.
64 GB sıkıntı olmazmı nede olsa 128 modellik bir telefondan geçeceğim çünkü. O yüzden nolur ne olmaz 200 GB iCloud almayı düşünüyorum.

Hocam SE2 vs 6S sayesinde alışkınım batarya konusuna ben 11 almak yerine ucuz diye SE2 alma hatasına düştüm yine aynı problemler olur mu diye korkuyorum (iOS26 ya gectikten sonra telefonum sadece kasıyor ve ısınıp şarjı 1 saati bulmadan bitiyor %85).

64 GB sıkıntı olmaz mı ne de olsa 128 modellik bir telefondan geçeceğim çünkü. O yüzden ne olur ne olmaz 200 GB iCloud almayı düşünüyorum.

Ben 64 GB iPhone 12 çok kullandım. En az 3-4 yıl. Oyun falan hiç yüklemedim, sosyal medya uygulamaları falan vardı. Öyle çok fotoğraf/video da yoktu. Gayet yetiyordu ama son güncellemelerden sonra kasmaya başlamıştı o yüzden yazılımı biraz eski olan 12 alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı