iPhone 12 vs S22

Kullanıcı adın borsa kaplanı olduğuna göre iPhone almalısın. Değerini koruyor.
Hocam o kaplan bildiğiniz türden kaplan değil :D

Merhaba, aktif olarak S20 FE SD kullanıyorum ve açıkçası ön kamerasından memnun değilim. Kafamda uzun süredir S22'ye geçme düşüncesi vardı fakat iPhone 12 ve S22'nin ikinci el fiyatlarının çok yakın olduğunu görünce kafam karıştı. Benim için en önemli husus kameralar, sosyal medya kullanımı ve genel kullanım. Siz ne dersiniz, hangisi daha mantıklı?

@irsuya @429065 @BehzatAmirim @Patrick_Yıldız
S22 alın hocam kesinlikle.

S22 performans, kamera, donanım ve amiral gemisi hissiyatı bakımından daha üstün fakat SoC biraz fazla güç tüketiyor, bu da pil performansı ve termal başarıma olumsuz yönde etki ediyor. Kısacası, pil performansı ve termal yönetim dışında daha iyi.

Eğer yoğun kullanim yoksa S22. Galaxy S22'nin iPhone 12'yi batarya hariç geçemediği hiçbir konu yok.

Merhaba, aktif olarak S20 FE SD kullanıyorum ve açıkçası ön kamerasından memnun değilim. Kafamda uzun süredir S22'ye geçme düşüncesi vardı fakat iPhone 12 ve S22'nin ikinci el fiyatlarının çok yakın olduğunu görünce kafam karıştı. Benim için en önemli husus kameralar, sosyal medya kullanımı ve genel kullanım. Siz ne dersiniz, hangisi daha mantıklı?

@irsuya @429065 @BehzatAmirim @Patrick_Yıldız
Samsung S22. Bütçe artarsa Samsung S23.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı