iPhone 12 vs Samsung S23

Oyun için değil günlük kullanım için. En fazla aralıksız 1 saat oyun oynarım o kadar.

13T Pro'nun S23'ten geri kalır yanı yok pek. Avantajlı tarafları ise çok fazla. Xiaomi yazılım tarafında Samsung'a göre daha geride olsa da cihaz çok daha iyi. Göz atmanızı tavsiye ederim. Hepsiburada üzerinde de fiyatı iyi şu an. Hatta şu anki indirimiyle birlikte Honor 200 Pro'yu da bu karşılaştırmaya dahil edebilirsiniz.

13T Pro'nun S23'ten geri kalır yanı yok pek. Avantajlı tarafları ise çok fazla. Xiaomi yazılım tarafında Samsung'a göre daha geride olsa da cihaz çok daha iyi. Göz atmanızı tavsiye ederim. Hepsiburada üzerinde de fiyatı iyi şu an. Hatta şu anki indirimiyle birlikte Honor 200 Pro'yu da bu karşılaştırmaya dahil edebilirsiniz.
Samsung dışında Android düşünmüyorum yazılımları ciddi manada sıkıntılı.

S22 almıştım fakat aşırı ısınmadan ve kameranın takılma sorunlarından dolayı iade ettim. Benim için önemli olan telefonun takılma yapmaması stabil olması, örnek olarak PUBG oynarken drop girmemesi S23 inceleme videolarında bahsedilmese bile oyunlarda takılmalar gözüme çarptı. Kisaca iPhone 12 daha mı mantıklı?

S23 tabii

Technopat Haberler

Geri
Yukarı