iPhone 12 vs Samsung S23

Cihaz şarjdayken kullanıyor muydunuz? S21 kullanıyorum daha eski olmasına rağmen kasma, donma yada ısınma olmuyor. Garip geldi açıkcası.
Normal kullanımda dahil biraz fazla ısınma yapıyordu onun dışında video çekimi yaparken çok göze batacak şekilde ara ara takılmalar oluyordu.

iPhone 12 alın o zaman ne uğraştırıyorsunuz bizi? Getirip önünüze iki cihazı da koyacak halimiz yok ya? Güvenemeyecekseniz konu açmanızdaki amaç ne?
Birader sana gel buraya yorum yap benimle uğraş diyen mi var? Fikir edinmeye çalışıyorum. Yorum yapmak zorunda değilsin.

Normal kullanımda dahil biraz fazla ısınma yapıyordu onun dışında video çekimi yaparken çok göze batacak şekilde ara ara takılmalar oluyordu.

Birader sana gel buraya yorum yap benimle uğraş diyen mi var? Fikir edinmeye çalışıyorum. Yorum yapmak zorunda değilsin.
Fikir edinnmeye değil , iPhone 12'yi övmemizi bekliyorsun. Boşa bekliyorsun haberin olsun. iPhone 12 hiç bir şekilde S23'den iyi değil.

Fikir edinnmeye değil , iPhone 12'yi övmemizi bekliyorsun. Boşa bekliyorsun haberin olsun. iPhone 12 hiç bir şekilde S23'den iyi değil.Fikir edinnmeye değil , iPhone 12'yi övmemizi bekliyorsun. Boşa bekliyorsun haberin olsun. iPhone 12 hiç bir şekilde S23'den iyi değil.
İyi olmadığını bende biliyorum. Bende S23 yerine İPhone 12 tercih etmek istemiyorum. Tek derdim stabil olması ve ısınma yapmaması. Fiyatları birbirine yakın olduğu için bu iki telefon arasında kaldım.

İyi olmadığını bende biliyorum. Bende S23 yerine İPhone 12 tercih etmek istemiyorum. Tek derdim stabil olması ve ısınma yapmaması. Fiyatları birbirine yakın olduğu için bu iki telefon arasında kaldım.
Ayrıca S22 de yaşadığım deneyimden dolayı açtım bu konuyu.

Yapmadağını söylüyoruz , güvenemeyeceğini söylüyorsun. Yalan söyleyecek halimiz yok ya. Hem iPhone 12 hem de S23 kullanan yakınlarım var. Yan yana getirip test ettiğimiz de oldu. İşin sonu iPhone 12'nin yüksek sıcaklık diye hata vermesiydi. Bizde dolaba koymuştuk sonra.

Ayrıca S22 de yaşadığım deneyimden dolayı açtım bu konuyu.
S22 problemli cihazdı zaten. Çok satmasına rağmen , baya sorunları vardı. S23'de topladılar ama.

Bir kişinin yorumuna bakıp ona göre mi hareket edeyim😀?
Yapmadağını söylüyoruz , güvenemeyeceğini söylüyorsun. Yalan söyleyecek halimiz yok ya. Hem iPhone 12 hem de S23 kullanan yakınlarım var. Yan yana getirip test ettiğimiz de oldu. İşin sonu iPhone 12'nin yüksek sıcaklık diye hata vermesiydi. Bizde dolaba koymuştuk sonra.

S22 problemli cihazdı zaten. Çok satmasına rağmen , baya sorunları vardı. S23'de topladılar ama.
Hala internette stoklarda olması buna örnek aslında, S22 var ama S22+ veya ultra seçenekleri stoklarda yok sayılır. Çünkü 2 sene önce çıkış yapmış cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı