iPhone 12 vs Samsung S23

İOS telefonlar daha fazla ısınıyor açıkçası, eskiden Android kullanan biri olarak çoğu zaman kolay kolay ısınmaya denk gelmedim.
Peki neden şuan İOS kullanıyorsun?

İlla iPhone'um olsun , sağa sola hava atayım , otobüste cebimden çıkarayım havam olsun diyorsan iPhone 12 al. S23 artık heryerde. Maalesef A15 ile tasarımı aynı olduğu için hava atamazsınız bu cihazla. iPhone 12'yi almak için başka bir sebep göremiyorum ben.
Benim tek derdim ısınma veya takılma yapmaması.

S22 deneyimimden dolayı pek fazla güvenemiyorum samsunga ısınmayı geçtim kamerayla video çekerken aşırı derecede takılmalar oluyordu sanırım S23 e bir şans vereceğim.
S22'deki gerek Exynos 2200 , gerek SnapDragon 8Gen1 çok ısınan işlemciler. Bu yüzden yaşadığınız problemler S23'de yaşanmayacak dertler.

S22'deki gerek Exynos 2200 , gerek SnapDragon 8Gen1 çok ısınan işlemciler. Bu yüzden yaşadığınız problemler S23'de yaşanmayacak dertler.22'deki gerek Exynos 2200 , gerek SnapDragon 8Gen1 çok ısınan işlemciler. Bu yüzden yaşadığınız problemler S23'de yaşanmayacak dertler.
Peki bu iki telefon arasında en az hangisi ısınır?

Peki neden şuan İOS kullanıyorsun?

Benim tek derdim ısınma veya takılma yapmaması.
Muhtemelen bütçem el verdiğinde Macbook alıp IOS geliştirme tarafına bir bakınıp işlerimi Mac içi bu ekosisteme geçirmeyi planlıyorum.

İkincisi güvenlik, kapalı sistem olduğu için daha güvenli gibi geliyor. Androidde ben rahat duramıyor sürekli APK kuruyordum, bu da güvenlik zaafiyeti demek.

Üçüncü olarak Samsungların yeni politikasını saymazsak güncelleme ömrü, gerçekten uzun bir süre güncelleme geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı