iPhone 12'den 13'e geçilir mi?

Daha fazla  
İyi Sosyaller arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim üzere 12 modelinden 13 modeline geçmeyi planlıyorum. Bütçe sorunum yok yani iPhone 13 modeline geçmek beni bütçe olarak daraltmaz. Samsung telefonların arayüzü olsun kalitesi olsun hoşuma gitmiyor. Telefon ile genel olarak sadece birilerini aramaktan başka bir şey yapmıyorum arada bir de sosyal medya. 12 zaten halihazırda her işimi görüyordu ve gayet memnundum. Yani bır tık keyfi bir durum. Sizce üstüne para koymaya değer mi?

İyi Sosyaller arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim üzere 12 modelinden 13 modeline geçmeyi planlıyorum. Bütçe sorunum yok yani iPhone 13 modeline geçmek beni bütçe olarak daraltmaz. Samsung telefonların arayüzü olsun kalitesi olsun hoşuma gitmiyor. Telefon ile genel olarak sadece birilerini aramaktan başka bir şey yapmıyorum arada bir de sosyal medya. 12 zaten halihazırda her işimi görüyordu ve gayet memnundum. Yani bır tık keyfi bir durum. Sizce üstüne para koymaya değer mi?
Hiç gerek yok 13 kuıllanıyorum 12 ile aynı diyebilirim 14 pro veya 15 pro geçebilirsin bütçe varsa.

12 ve 14 kullandım. Pilde kayda değer bir fark var. Onun dışında Ekran parlaklığı ikisine bakıldığında belli oluyor ama takılmaya değmez. Kamera olarak gece çekimlerinde iyi fark var ama değmez. 12'den geçeceksen en azından 15'e geç. Dinamik ada, 48Mp kamera, Type-C, ekstra 2 gb ram gibi fazlaları olur.

Elimde daha değerli bir telefon olması daha avantajlı olmaz mı hocam?

Bu nasıl düşünce şekli?
Memleket dinden gelişmiyor diyenler bunu da listeye eklesinler.
Elinde daha değerli telefon olursa gece saatinde bıçaklanıp elinden alınması daha kolay olur zira ülkemizde artık bu vakalar çokça görülüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı