iPhone 12'den hangi modele geçilmeli?

sk4ydrk

Decapat
Daha fazla  
12'nin kamerasından açıkçası pek memnun değilim, kasmaya ısınmaya başladığından değiştirmek istedim. iPhone SE 3. nesil, 13 veya 14 tercihlerim arasında, ama açıkçası özellikleri hakkında pek bir fikrim yok. 13 Pro ve 14 Plus önerildi ama değer mi bilemedim, boyutu çok büyük ve ağırlık olarak fazla geldi kullanım kolaylığı açısından. Bilgisi olan öneride bulunabilecek olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

13 Pro al dostum renk olarakta sierra blue alabilirsin, koruma lensleri 400 felan olabilir dandikleri 100 200 , dandik alırım dersen yaşayabileceğin şeyler görüntü kötü çeker ve yere düşünce 17 bin lirandan olabilirsin :) ciddi olabilirsin bazılarını cam diye takıyolar yalandan ama hiçbir şekilde korumuyor, dikkat et yani.

Kamera için geçiyorsanız. Pro serisine geçebilirsiniz, 14 Pro kullanıyorum memnunum, ne fazla büyük ne fazla küçük. Tavsiyede ederim. İmkanınız varsa 15 Pro filan almaya 16 serisini bekleyin zaten aşağı yukarı aynı fiyata çıkıyorlar hep. Attıklarınız arasında ise ben olsam yine Pro'yu tercih ederim.

Kamera için geçiyorsanız. Pro serisine geçebilirsiniz, 14 Pro kullanıyorum memnunum tavsiyede ederim. İmkanınız varsa 15 Pro filan almaya 16 serisini bekleyin zaten aşağı yukarı aynı fiyata çıkıyorlar hep. Attıklarınız arasında ise ben olsam yine Pro'yu tercih ederim.
14 Pro'da çok merak ettiğim birşey var hiç donma veya bir sıkıntı yaşadınız mı bende 13 pro var bazıları teknik sorunları var diyor pilde felan kötü diyorlar hiç sorun yaşadınız mı?

14 Pro'da çok merak ettiğim birşey var hiç donma veya bir sıkıntı yaşadınız mı bende 13 pro var bazıları teknik sorunları var diyor pilde felan kötü diyorlar hiç sorun yaşadınız mı?
Benim 2. iPhone 14 pro'm. 13 pro da kullandım,12 pro da,12 de. 6s 4 tane. 7 de kullandım. 15 pro da. 14 pro bu işin kralıdır. Üstüne tanımam. iPhone 13 pro daha yavaştı,14 pro'ya göre. Isınma sorunu var iPhone 13 pro'nun. Tanıdığım da aynı sorun için bana danışmıştı.

Benim 2. iPhone 14 pro'm. 13 pro da kullandım,12 pro da,6s 4 tane. 7 de kullandım. 15 pro da. 14 pro bu işin kralıdır. Üstüne tanımam. iPhone 13 pro daha yavaştı,14 pro'ya göre. Isınma sorunu var iPhone 13 pro'nun. Tanıdığım da aynı sorun için bana danışmıştı.
Bilmiyorum vallaha kral :) iPhone 14 Proya geçmem şuanlık 13 Pro var zaten elimde gayette memnunum aşırı güzel 14 Pro alırsam dynamicisland için alırım.

14 Pro'da çok merak ettiğim bir şey var hiç donma veya bir sıkıntı yaşadınız mı bende 13 Pro var bazıları teknik sorunları var diyor pilde falan kötü diyorlar hiç sorun yaşadınız mı?

Telefonda fazla oyun oynamıyorum o yüzden normal kullanımda pil yeterli geliyor bana ama oyun oynandığı taktirde biraz hızlı gidiyor. 1 yılda pil sağlığı 90 oldu bu normal mi inanın bilmiyorum ama donma takılma gibi sorunlar yaşamadım. Tek hoşnut olmadığım nokta yaz aylarında cihaz sıcak takılıyor. Bunun öncesinde de 11 Pro kullanıyordum aynı şekilde o da yaz aylarında sıcaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı