iPhone 11'den iPhone 12'ye geçilmeli mi?

Slant

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2 senedir iPhone 11 kullanıyorum ve 2 ay sonra garantisi bitecek. Bende garantisi bitmeye yaklaşmışken satıp bütçeme en uygun olan iPhone 12'ye geçmeyi düşünüyorum. Kullanan varsa fikirleri nelerdir? Çok fark var mı tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2 senedir iPhone 11 kullanıyorum ve 2 ay sonra garantisi bitecek. Bende garantisi bitmeye yaklaşmışken satıp bütçeme en uygun olan iPhone 12'ye geçmeyi düşünüyorum. Kullanan varsa fikirleri nelerdir? Çok fark var mı tavsiye eder misiniz?

Aslında çok bir fark yok bence 11 devam edin bir kronik sorunu yoksa.

Bence alma kronik sorunları var. 2 arkadaşım kullanıyor. İkisi de sesin az gelmesinden şikayetçi.

Cihaz kronik sorunlu. Fakat geçerseniz düşüş yaşarsınız diye bir şey yok. 11'den geçersen ekran, performans, kamera vs. yükselme yaşarsın. Ama günümüz koşullarında 13'e geçmek daha mantıklı diye düşünüyorum.

Mümkünse bütçeyi arttırıp 13'e geçin garantili olması en azından 11'in satışının hızlı olmasını sağlayacaktır 11 ikinci elde halen talep gören bir cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi biraz daha yükseltebilirseniz iPhone 13 almanız daha mantıklı olur ama iPhone 12'ye de geçmeniz bile sizi kesinlikle tatmin eder. Örneğin LCD ekrandan OLED ekrana geçmeniz gibi.

En çok da ekranı kafamı karaştırıyor zaten OLED olması elimde 8-10 bin TL civarında para vardı telefonumu satıp geçmeyi planlıyordum sanırım biraz daha bekleyeceğim o parayla da gitar almaya karar verdim.

11 Pro tarzı bir cihaza da geçilebilir. 12 de fena değil.

Yuvarlak tasarımdan memnun kalamadım maalesef 5-6 ay sonrasında 13 geçeceğim sanırım.

Mümkünse bütçeyi arttırıp 13'e geçin garantili olması en azından 11'in satışının hızlı olmasını sağlayacaktır 11 ikinci elde halen talep gören bir cihaz.

Evet öyle bugün istesem yarına hemen satıcı bulabiliyorum ama sanırım 5-6 ay bekleyip 13 geçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı