iPhone 12'ye format atmak hızlandırır mı?

Benim Gmail uygulamasında fazla hesap varmış, sanırım bunlar arka planda gereksiz cihazı yoruyor. Tüm gereksiz hesaplardan çıkış yaptım, cihaz rahatladı. Bayağı fark ettirdi şu an fakat ileride yine aynı olur mu bilemem.

Bir iPhone 11 kullanıcısı olarak ben de aynı durumdan muzdaribim. Format atmanın hiç bir faydası yok maalesef. Apple güncellemeler ile telefonun içine etti. Bilerek yapıyorlar. Yalnız önceki iPhone telefonlarımda bu kadar erken bir yavaşlama olmamıştı. iPhone 11 ve sonraki telefonlarda nedense daha belirgin ve erken bir yavaşlama var. Size tavsiyem telefonu satıp amiral gemisi seviyesi bir Samsung almanız. Ben öyle yapacağım şahsen. iPhone'dan devam edecekseniz de en azından pro modellerinden almaya çalışın ve SoC mümkün olduğunca yeni olsun. (A16-A17 bionic mesela) Ya da böyle idare ediyorum derseniz bir süre daha kullanabilirsiniz.
Dediğiniz gibi 60 hz ekran ama sanki 30-40 hz gibi tepki veriyor ve inanılmaz sinir bozucu bi hantallığı var telefonun. Bence bu konuda insanlar az bile şikayet ediyor çünkü daha önce hiç bir iPhone telefonda yaşamadığım bir hantallık var ve kesinlikle yazılımla yapılan bir şey bu. Zaten ekran 60 hz bir de yeni güncellemelerle iyice rezil oldu telefon. Normalde iPhone 11 çok iyi potansiyeli olan bir telefon ama Apple yeni cihazları zorla aldırmak için böyle bir strateji uyguluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı