iPhone 12'ye yazılım güncellemesi yapılmalı mı?

ozgurr34

Hectopat
Yer
İstanbul/Bağcılar
Daha fazla  
Merhaba iPhone 12 kullanıyorum,18.4 sürümüne güncellemeli miyim? Pil yüzdesi 90 ve 17.7.2 sürümünü kullanıyorum. Telefonun yavaşlamasından ve ekran suresinin ciddi anlamda azalacağından çekindiğim için güncellemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iPhone 12 kullanıyorum,18.4 sürümüne güncellemeli miyim? Pil yüzdesi 90 ve 17.7.2 sürümünü kullanıyorum. Telefonun yavaşlamasından ve ekran suresinin ciddi anlamda azalacağından çekindiğim için güncellemedim.
Çekinceleriniz doğru. Güncellerseniz daha kötü kamera performansı ve cihaz performansı sizi bekler. iPhone12’ye gelecek bir yenilik yok makyajlı denetim merkezi ve galeri uygulaması dışında.

Bende hala o sürümdeyim galeri bi kaç emoji ve denetım merkezi için güncellemek istemiyorum.Ama güncelleyip hızlanma olan varsa yapabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garantisini veremem, düzenli testini bu kanal gibi yapan da yok ama bu videolardan testlerden yola çıkarak karar verebilirsiniz.
Videonun altındaki kullanıcı yorumları da bir miktar dikkate alınabilir videoda gösterilenle doğru orantılı şekilde bir sonuç verdiyse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garantisini veremem, düzenli testini bu kanal gibi yapan da yok ama bu videolardan testlerden yola çıkarak karar verebilirsiniz.
Videonun altındaki kullanıcı yorumları da bir miktar dikkate alınabilir videoda gösterilenle doğru orantılı şekilde bir sonuç verdiyse.

ortalama ekran surem bu guncellersem 1 saat kaybedecegım gıbı

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-12 saat 20.28.51_e61d0e80.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-12 saat 20.28.51_e61d0e80.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Geri
Yukarı