iPhone 13, 1 TB Depolama Alanı İle Gelebilir

Olmayan telefondan selamlar.
NoPhone'dan selamlar
p19jej89qd53a1on94l31n0011lk3.jpg
 
Bana 32 GB cidden yetmiyordu 128 GB Micro SD kart aldım. Bu arada ilerde gerçekten 1TB şart olacak gibime geliyor. 4K bir video kaydı başlatın ve 10 dakika sonra kapatın ardından videonun boyutuna bakın cidden çok fazla alan tüketiyorlar. HDR özelliği açıkken bir fotoğraf çektiğimde 6 MB alan tüketiyor.
 
O fotoğrafı gerçekçi bulmuyorum. 4 yıldır dolaşıyor, kısa vadede olacak olsa şimdiye olurdu. Apple deneysel şeyleri sevmez. Tam oturmasını bekler. Yukarıdan çıkan ön kameralı iPhone var mı? Yok. Ekran altı parmak izi okumalı telefonlar epeydir olduğu halde bu özellikte bir iPhone henüz yok. Durum böyleyken ekran altı kameralı iPhone mu bekliyorsunuz kısa süre içerisinde?
Ben 2014'te 7" ekranlı tabletime sahip olduğumda, "telefon ekranları da sürekli büyüyor, acaba gelecekte 7 inç ekranlı telefonlar da gelir mi?" Demiştim. Bu büyüklükte tanıtılmış modeller olsa da hala ulaşılamıyor.
Çerçeveler göze batıyordu, bunların kalkması yerinde oldu. Sürekli yeni modeller tanıtılsa da telefon dünyası halen benim hayalimdeki seviyeden uzakta.
1 TB hafıza yerinde olmuş. Gelecekte 128 GB telefon alır gibi 1 TB hafızalı telefon alabilme şansımızın doğduğu anlamına geliyor bu. 512 GB kelimesinin ifade etmesi daha zordu. Fiyatlar alınabilir olursa bu sayede 1 TB toplumda daha kolay da benimsenebilir. :)
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı