iPhone 13 %100 pil ile ekran süresi az

yigitt37

Femtopat
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 ay önce iPhone 13 telefonumu aldım. Pil sağlığı hala %100, biraz normalin üstünde kullanıyorum. 1 günü rahat çıkartıyor ama ekran süresi hep düşük acaba ekran süresi görünümünde bir sorun mu var yoksa benim pilimde mi bir sorun var? Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur iyi Sosyaller.

Pil son 10 gün kullanım grafiğini paylaşır mısın?

Hocam merhaba bilgisayarı sıfırladım konuyu açan benim eski hesabım giriş yapamıyorum ona buradan atoyorum son 10 gün grafiğini.

Dosya Ekleri

• IMG_1759.png
    IMG_1759.png
    106,7 KB · Görüntüleme: 49
Değerlerin gayet iyi. Alman gereken pil süresini alıyorsun.

Anladım teşekkür ederim içimi rahatlattın büyük ihtimalle en üssteki uygulama yüzünden böyle oluyor çok fazla pil kullanıyor bir de iOS 18.2.1'e geçmeli miyim sence değişiklik iyidir diyorum ama pil konusunda kötü etkiler mi diye çekiniyorum.

Anladım teşekkür ederim içimi rahatlattın büyük ihtimalle en üssteki uygulama yüzünden böyle oluyor çok fazla pil kullanıyor bir de iOS 18.2.1'e geçmeli miyim sence değişiklik iyidir diyorum ama pil konusunda kötü etkiler mi diye çekiniyorum.
Güncel olması iyidir. Sen söyledin bakayım dedim bende de 18.1.1 yüklüymüş. Şimdi güncelleyeceğim.

Güncellemenizi önermem özellikle böyle eski cihazlarda. Ben eski cihazımda 16.7 de bıraktım. Stabil çalışması ve batarya performansı için. Bi de şu ekran süresini de kapattım o da bataryaya olumsuz etki yapıyor diyolardı sebebini unuttum ama internette vardı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı