iPhone 13 128 GB yeterli mi?

emerhen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba az önce iPhone 13 128 GB siparişi verdim. Ancak herkes neden 256 almadım diye sormaya başladı. Benim de hevesim kursağımda kaldı açıkçası. Oyun olarak sadece PUBG oynuyorum ben. Telefon alınca da uzun yıllar kullanıyorum. Sizlere sormak istediğim 128 yeterli mi? Veya arkadaki 3500 TL farka değer mi?

Yani eğer gidip de her şeyi 4K videoya almıyorsan yeter.

Hiç canını sıkma. Ben de 1.5 senedir 128gb 13 PM kullanıyorum. 128 gb'ın yarısından fazlasını doldurduğumu hatırlamıyorum.
Arkadaşın dediği gibi bol bol 4K video çekip arşivlemiyorsan sıkıntı olmaz.
Bizim insanımız sever her şeyin en pahalısını almayı.
Gidip 1 tb iPhone alıp 100gb'ını doldurmayan insanlar var eminim :)

Öyle aman aman isim olmaz 4K ile sadece tek korkum 2 sene geçer hafıza yetmemeye baslar sıkıntı çekerim onu düşünüyorum.

Şu devirde 32 GB kullananlar var. 128 gayetde yeter merak etme.

Hocam gereksiz uygulama ve oyun kurmazsanız ve 4K 60 FPS video çekmezseniz yeterli olacağını düşünüyorum.

Ön kamerası akşamları berbat Çin malı kameralar gibi haberin olsun 128 beyaz var 2 haftalık.

Beyaz değil de yıldız bir şeyi diye geçiyor sanırsam. Bizde de yıldız bilmem nesinin 256'sı var.

Hocam gereksiz uygulama ve oyun kurmazsanız ve 4K 60 FPS video çekmezseniz yeterli olacağını düşünüyorum.
Yani 4k ile bı derdim yok ben kamerası güzel olsun yeter ama sık telefon değiştiren birisi değilim 4-5 yıl kullanırim, yapacağım arada fotoğraf video birde sadece pubg oynuyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı