iPhone 13 2024'te alınır mı?

Hem standart kullanıcı hem de içerik üreticisi için hepsi gayet yeterli seviyede. Spesifik soruların varsa cevaplayabilirim.
hocam tek sorum şu ki, şu ana kullandığım tüm android telefonlarda nadiren de olsa ufak takılmalar oluyordu. Bu ufak takılmalar iPhone 13 de hiç oluyor mu? iPhone diyince aklıma saf bir stabilite geliyor çünkü

Alınmaz düz model bir iPhone. Çalıştığın emeğine yazık edersin. Çağ dışı bir cihaz iPhone 13. Ayrıca senin o iPhone 4 zamanında gördüğün stabilite yok artık geçti o günler. iOS artık stabil değil tam tersi android daha stabil. 2. El 13 pro almalısın çok iPhone istiyorsan. Aklın iOS’te kalmayacaksa sıfır temizinden S23 alıp takılabilirsin.
Bu kadar iphone kötülemenizi anlayamadım. Hadi artık ios eski stabilizesi yok diyelim hala 2018 ve 19 da çıkan x ve 11 ler bile performans olarak gözle görülür bir düşüş yaşamamasına rağmen android tabanlı bir cep telefonunun 5-6 yıl sonra aynı performansı getireceği muamma gibi.

hocam tek sorum şu ki, şu ana kullandığım tüm android telefonlarda nadiren de olsa ufak takılmalar oluyordu. Bu ufak takılmalar iPhone 13 de hiç oluyor mu? iPhone diyince aklıma saf bir stabilite geliyor çünkü
Ufak tefek takılmalar her telefonda olur illa ki, fakat uzun kullanımda ben Android telefonların aynı akıcılıkta kalacağını düşünmüyorum.

yaklaşık 1.5 ay önce anneme aldık, 128 gb versiyonunu takılma olması saçma olur cihaz eski değil 2-3 yıllık ip lerde eski denilenemez. Diyebileceğim tek şey ip 13 ve 14 arasında belirgin bir fark yok ama 15 ile arasından var bütçe 15 e çıkmaz muhtemelen dediklerinize göre. Bence ip 13 mantıklı tercih olur.

yaklaşık 1.5 ay önce anneme aldık, 128 gb versiyonunu takılma olması saçma olur cihaz eski değil 2-3 yıllık ip lerde eski denilenemez. Diyebileceğim tek şey ip 13 ve 14 arasında belirgin bir fark yok ama 15 ile arasından var bütçe 15 e çıkmaz muhtemelen dediklerinize göre. Bence ip 13 mantıklı tercih olur.
alırsam seneye 14 veya 15'e diğer sene olursa 16 proya geçmek istiyorum ancak direkt olarak maalesef 15'e bütçem yetmez. Ayrıca 128 gb yetiyor değil mi?

alırsam seneye 14 veya 15'e diğer sene olursa 16 proya geçmek istiyorum ancak direkt olarak maalesef 15'e bütçem yetmez. Ayrıca 128 gb yetiyor değil mi?
Annem üzerinden kıyas yapmak çok doğru olmaz hocam sonuçta bizim gibi yoğun kullanmıyor telefonunu. Iphone 6s den geçiş yapmıştı o tabii bir devrim 6s den geçmek. Kendimden örnek vereyim kendi telefonum 128 GB, yaklaşık 12-13 bin fotoğraf bine yakın 10-15 saniyelik videolar ve fazlaca uygulama var daha yeni yeni 110 gb olmaya başladı. 128 in sizi memnun edeceğini düşünüyorum ama eğer acil bir telefon ihtiyacınız yoksa bütçeyi biraz daha denkleştirip 15 i zorlamanızı tavsiye ederim. Iphone için heveslenmişsiniz biraz zor olur ama bu karar :)

Bu kadar iphone kötülemenizi anlayamadım. Hadi artık ios eski stabilizesi yok diyelim hala 2018 ve 19 da çıkan x ve 11 ler bile performans olarak gözle görülür bir düşüş yaşamamasına rağmen android tabanlı bir cep telefonunun 5-6 yıl sonra aynı performansı getireceği muamma gibi.
Kötülemedim gerçeği söyledim. Sevdiğiniz firmaya kaliteyi bozdu eleştiri gelince neden rahatsız oldunuz? “Öyle diyelim” değil öyle zaten stabilite yok. Peki ben size şunu sormak istiyorum iPhone X madem performansını kaybetmedi o halde basit bir Instagram uygulamasında reels izlerken bile neden kasar halde günümüzde? Forumda açılmış konular var bakabilirsin buradan bile. iOS17 ile bir sürü performans ısınma sorunları yaşayan 11 kullanıcılarının yorumlarını dinleyin derim. Performans algınız bunları kayıp olarak görmüyorsa o sizin zevkiniz gerçekler öyle değil ama. Her son çıkan iOS sadece son model İPhone’da stabil artık. Android için yine verdiğin örnekten yola çıkalım S10 ve XS’i kıyaslayalım 5-6 sene öncenin cihazları. XS rezil halde iOS 17 ile ama S10 öyle değil. S23 gibi cihaz artık 5-6 seneyi çıkarma garantisi veriyor. 1,5 sene sonra iPhone 13 asıl planlı eskitme ile bitirildiğinde ( size göre çok performanslı olur siz hariç) konu sahibi arkadaş cihazı değiştirmek isteyecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı