iPhone 13 2024'te alınır mı?

instagram'a hikaye ve video atarken android telefonlar çok kalite düşürüyor, apple ise neredeyse hiç düşürmüyor biliyorsunuz. bu benim için önemli ve geçen sene ki haberlerde samsung'un, instagram ile anlaştığını ve artık böyle bir sorun olmadığını yazmışlar ancak kullanıcı tecrübesi bulamadım. Bu sorun çözüldü mü, bir fikriniz var mı?

Çözüldü S23 serisi ile.

Peki S23, iPhone 13'ten hangi alanlarda üstündür?

İşlemci performansı, ekran tazeleme hızı ve parlaklığı, kamerası vs. Tam hakim değilim S23'e daha birçok noktada üstün. Denk cihaz değiller zaten. iPhone 13'ün rakibi Samsung tarafında S22. iPhone istiyorsan tekrar diyorum 2. el bir 13 Pro alabilirsin öneririm. Artık tüm her şeyini Apple Pro serisi cihazlarına yapıyor. Ve rakipleri düz modelleri hem çok daha ucuz çıkarıyor hem de önemsiyor o yüzden düz model IPhone'ları önermedim size. 13 Pro birçok yönden düz 15'ten bile iyi cihaz.

3. telefonum olarak kullandığım amiral yongalı MI MIX 2S cihazım dediğiniz gibi 5-6 yıl sonrasında hala akıcılığını korudu, o günden beri çoğu oyunda stabil 60 fps de alıyordum, ufak ısınma, ve batarya sıkıntıları vardı, ama yinede düşüş yaşamadı performans konusunda, ne kadar da Xiaomi olsa da. Kısacası eğer cihaz orta segment, ve altı bir cihaz değilse, yıllar götürür, merak etmeyin.

Dostum elemanlar kırmızı et bile yiyemiyor tabii ki kötüleyecekler belli ki hala fiyat performans derdine düşmüşler ekstra 1 aylık asgari ücret çalışıp 15 Pro almayı sunmuyor kimse herkes en kolay yolu en basitini arama derdinde ülkenin sorunu da bu aslında.

Çözüldü ben S22 ile paylaşıyorum.

13'ün kamerası daha iyi işlemcisi bataryası bile daha iyi yahu ekran çözünürlüğü daha iyi sırf 120 Hz diye Samsung öneriyorlar bu Samsung fanboyluğu nereden çıktı anlamış değilim.

Hocam S23 iPhone 14 Pro'nun bir tık altındadır en kötü ihtimalle. Bende iPhone seviyorum ekosistem arayüz falan güzel eyvallah ama bu kadar abartmayın göz var nizam var. Ayrıca en kötü 35k para verip 60Hz ekranlı cihaz almak mutlu ediyorsa sizi seve seve alabilirsiniz.

Olay Hz de bitmiyor CS:GO oynacaksan telefonundan git Samsung al MacBook Pro da 60 Hz ona bakarsan görüntü kalitesi katlar 240Hz olan BenQ'u.

Babamda S24 Ultra var 56 tane kamerası olmasına rağmen benim 13 daha iyi çekiyor kime göstersem fotoğrafları 13 daha iyi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…