- Makaleler
 - 1

instagram'a hikaye ve video atarken android telefonlar çok kalite düşürüyor, apple ise neredeyse hiç düşürmüyor biliyorsunuz. bu benim için önemli ve geçen sene ki haberlerde samsung'un, instagram ile anlaştığını ve artık böyle bir sorun olmadığını yazmışlar ancak kullanıcı tecrübesi bulamadım. Bu sorun çözüldü mü, bir fikriniz var mı?Kötülemedim gerçeği söyledim. Sevdiğiniz firmaya kaliteyi bozdu eleştiri gelince neden rahatsız oldunuz? “Öyle diyelim” değil öyle zaten stabilite yok. Peki ben size şunu sormak istiyorum iPhone X madem performansını kaybetmedi o halde basit bir Instagram uygulamasında reels izlerken bile neden kasar halde günümüzde? Forumda açılmış konular var bakabilirsin buradan bile. iOS17 ile bir sürü performans ısınma sorunları yaşayan 11 kullanıcılarının yorumlarını dinleyin derim. Performans algınız bunları kayıp olarak görmüyorsa o sizin zevkiniz gerçekler öyle değil ama. Her son çıkan iOS sadece son model İPhone’da stabil artık. Android için yine verdiğin örnekten yola çıkalım S10 ve XS’i kıyaslayalım 5-6 sene öncenin cihazları. XS rezil halde iOS 17 ile ama S10 öyle değil. S23 gibi cihaz artık 5-6 seneyi çıkarma garantisi veriyor. 1,5 sene sonra iPhone 13 asıl planlı eskitme ile bitirildiğinde ( size göre çok performanslı olur siz hariç) konu sahibi arkadaş cihazı değiştirmek isteyecek.